Tämä blogi  näyttää menneen aivan älyttömäksi huuhailuksi ja sekoiluksi. Pyydän lukijoilta anteeksi. Jos täällä edes ketään käy. Ei satu olemaan tuota kävijälaskuria. No enihau... pitää paranta tapani. Tämä ei ole tapaistani tässä mittakaavassa. Tämän blogin tarkoitus siis on..  vaikka yleisblogeissa onkin, niin puhua taiteesta ja näyttää uusia teoksiani. Puhua ja kertoa vaikka ruuanlaitosta.

Haaveilla joutonotkon tontista jonne voi  alkaa rakentelemaan taiteilijaunelmaa. Erakkomajaa (eremitaasi) mutta ei niin suuressa mittakaavassa. Joku hirsitemppeli metsän notkoon.. daa... näin aluksi. Silloin siellä voisi pikku hiljaa alkaa toteuttaa meikäläisen arkkitehtoonisia taitoja. En ole ikinä huolestunut siitä miten on varaa rakentaa jos vain on tontti ja lupa. Miettikäähän te? Pitääkö kaikki ostaa uutena rautakaupasta? Nouuuu... aktiivisuutta ja etsintää..ripaus onnea ja vaikka luonnollisia materiaaleja käyttäen. Niin voi rakentua maja joutonotkoon ja muuallekin.  Silmänisku

Sitä paitsi mökki on mökki ei mikään öky luksus-asunto. Sitä ökyilyä voin harrastaa omassa betonikuutiossani. Vesi tulee sisälle, ei tartte takalla lämmittää. Iso teevee ja musiikkivehkeet. Kaikki uutta ja kuohuviiniä jääkaapissa. Mökille kun menee, hakee veden kaivosta, sytyttää tulen takkaan ja saunaan... siinä on tunnelmaa ja vähän tekemistäkin. Samalla tulee bodattua kun kantaa useita ämpäreitä vettä kaivosta. Metsä vieressä. Kun käy kusella voi hirvi möhkiä selän takana. Sellaisen mestan mäkin haluan.

Viva el Joyutonotko....

 

***Matti***