Tämä kauhea, pitkä, alkava, synkkä, uneton yö. Empä muuta keksinyt kuin tehdä Charles Bronson testin. Loin sen itse tai oikeastaan  yhdessä Luonnepsykologian tohtori P.E.r. Vokin kanssa. Nyt voit siis testata löytyykö sinusta pieni Charles Bronson sisältäsi ja toimintatavoistasi Bronsoniittia. Testi on vielä hiukan vajaa mutta yritämme sitä kovasti kehitellä.

 Huomenna onkin... siis tänään kosteusmittausta luvassa. Ja yhä enenevissä määrin huomaan tulleeni ns, monitoimimieheksi jos sellaista "virallista"ammattia on edes olemassa. Lisäksi huomenna pitäisi maalata erästä maalausta joka on jatkoa toiselle maalaukselle. Jotkut saattavat tästä ilahtua ..nimittän...........Nauru

Dinosaurukset rakastelevat jälleen. Ne tekevät sitä taas. Uudessa maalauksessa joka on hyvin edistynyt ja minusta tuntuu että siitä tulee vähintäänkin kohtuullinen. Eli iloista menoa  dinosaurusten kesken jälleen luvassa. Ensimmäinen versio löytyykin taidegalleriasta. Ei tosin nimeltä mutta eiköhän sitä arvailla voi. Vaikkei ne siinä nyt ihan toiminnassa ole..

*Matti*