Tulipa urakka tehdyksi. Nyt oon siis mestari parkettilattian hionnassa ja lakkauksessa.. kai.. ehkä. Pari vihreetä seteliä rikkaampi ainakin. Asiakkaat tyytyväisiä. Entäs nyt? Rauhallinen viikonloppu ja taidemaalausta? Ruuanlaittoa? Sikariboxin täyttöä seteleillä? Työn lopuksi kävin eilen viihteellä ja olin valomerkkiin asti. Pää tuntuu oudon kevyeltä ja olo on mitä loistavin. Tulipa pieni tauko ja sain tiedon että tänään pitäisi tulla melkein yhtä paljon toisaalta. Taitaa olla palkkapäivä?Hehe. Täytyy syöttää sikariboxia ja maksella velkoja sille. Miksi oon kieli pitkällä rahan vuoksi? Because ai needed. Saa asioita sujumaan.

Oon päässyt taas elämänrytmiin. Suht aikainen herätys..täytyy olla. Saa asioita aikaiseksi eikä unirytmi oo sekasin. Paino on pudonnut..jippii. Nyt vaan täytyy alkaa lenkkeilee ja tekee ruumiillista työtä. Nämä kaksi päivää sen asian mulle selvitti. Ehkä sen vuoksi suosin omakotitaloa että tekemistä riittää. Sitä en oo ikinä ymmärtänyt kyllä että jos on nurmikko..voi voi.. ai ai.. oi oi.. sitä pitää ajaa leikkailla. No ei täydy jos ei tahdo. Lehdet on ainoa juttu mikä pitää hoitaa syksyisin.

Tuli nyt mieleen semmonenkin juttu että jotkut ihmiset ajattelee..ei voi hankkii kaks kerroksista asuntoa/taloa KOSKA sitten kun tulee vanhaksi ei jaksa nousta portaita..mitä helv? Eihän se automaattisesti sitä tarkoita. Jos ei jaksa nousta portaita niin sitte sitä on jo hautakelpoinen. Tottakai pitää pitää itsensä kunnossa.. Sen ymmärtää että ostaa kämppä hissittömästä talosta ja yläkerroksesta mutta että niinkun omassa kodissa. Huh huh..oon nimittäin katsellut netissä keskusteluja asunnoista niin tämmösiä älyttömyyksiä on tullu vastaan. Voisin sanoa paljon muutakin tästä saatanan suomen nyky-uusavuttomuus-pinnallisuus-porukasta. MUTTA taidan jättää ne väliin ja sen sijaan kirjoittaa kirjan SIITÄ. Sain nimittäin yhden hyvän kirjannimmen ja luvan käyttää sitä jos kirjoitan tästä suomen nykymeiningistä..siis ihmisten meiningistä.. humoristiselta ja filosofiselta pohjalta TIETENKIN.

Joohh..ajatukset alkaa harhailla,, parempi lopettaa tähän.

 

"harhailevamatti"