Voi elo..mikä olo. Oikein vihaksi pistää. Korvat lukossa, nenä vuotaa kuin hana. paikkoja särkee..nenä ärtyy kuten myös nenäkanavat tuolla päässä niistämisestä. Otsaan sattuu. Nenäpunkteerausta peliin. Piti lähtee luukusta pois kun ei ollut enää mitään siellä. Ja nyt oon täällä ökyrivarissa. Uskaltaiskohan saunaan mennä? Däämm flunza.. No parempi että nytten eikä sitten perjantaina. Nyt ei kuvauksia siirretä tai luovutan kokonaan.

Keittolinjalla tänään, vedin eilistä kanakeittoo joka maistu sille kouluajan kanaviilokkikastikkeelle. Hrrrr..criipii.. kylmät väreet selässä hiipii. Jooh kylpytakki päällä, lappalaistossut jalassa.. Vahvaa särkylääkettä ja teetä. Vihreetä teetä hunAJAN KERA..VOI ETTÄ KUN ON NEITIMÄISTÄ KÄÄKKSS. Hitto rommia sekaan niin poteminen olis paljon kivempaa.Ei tarttis tuntee tätä flunssatuskaa. Mutta ei saa sellasta ottaa. Hyvä ettei ole. Ehkä seuraavaan flunssaan on aikaa kun tämän tästä potee pois. Ellei tuu niitä superflunssia.

Hitto kun ei ole tullut vastausta eräältä. No ainahan hänellä vastaaminen kestää. Ja onhan se iso juttu tulla puolituntemattoman vanhemman miehen kämpille luuhaamaan muutamaksi päiväski. Ihan hyvä olla tässä sairaassa maailmassa varovainen. Jos vaan voisin todistaa että oon ihan korrekti tyyppi. Vai olenko? No kyllä ainakin näissä asioissa.

"flunzamatti"