Sitä se teettää kun näin ankeana sadepäivänä piirtelee valopöydän ääressä ja kuuntelee radioo. Alkaa pian munkinlainen tyyppi kuuntelee tällasta.. mut noh ei voi mitään..

http://www.youtube.com/watch?v=ihBkcLBSuEw&feature=related Paleface ja talonomistaja.. Sopii varmaan erityisesti BJ..lle sekä..

http://www.youtube.com/watch?v=UF3iZ0gUKUI Kymppilinja feat Mariska.. Hehee älytön hauska lyriikka.. takki auki, täältä tulee hauki..

Muahh..nou booze today. Huomenna korsossa ja Porniksessa sitten. Ja murkut  kadonneet.Raidi auki täältä tulee matti.

Vieläkin lissää..vaikka näin paljon tänään päivitetty. Tätä se teettää kun herää aikaisin. Päivä tuntuu loputtomalta. Jeah kanaa omassa liemessään tuli syöty ja riisiä, soijaa, paistettuu sipulii,chilistä tulikastiketta.Yeahh....kanaa, vettä, currya,paprikaa,öljyä,voita,suolaa..siitä tuli aika vahva hyvä pienehkö kanakastike. Ei suurustettu vaan ihan liemenä mitä nyt ehti vähän kuivahtaa. Vatsa on täys..söin liikaa. Sauna päälle. saunaolutta ehkä yksi. Tunnin kuluttuu taas Tanskalainen maajussi. Huomenna on suuri päivä. Päätös päivä monessa mielessä. Elokuvan päätös..erään aikakauden päätös, no joo matkan aloitus.. ööhh öääähh ei mitään. matti auutt.

"antkillermatti"