Kuvia jonkin verran..

 

Asiaan.. Tallinanreissukin on suunniteltu voi hyvä ihme.. maybe.. äähh öööhh äähh..

Huonosti nukuttu yö. Radio pauhas hiljaa..ikkuna auki aahh mikä viileä nukkumisilma koko huoneessa. Cooll sananmukaisesti. Siitäkään huolimatta ei saanut unta. Ei ollut  hyttysiä..jotain positiivista. Yöllä siis olin hereillä aika pitkään. Muutamia puol tuntisii nukuin katkonaisesti.

No aamuyöllä sitten heräsin kun ikkunaluukku ja ovi kolisi. Ihme myrsky tuulta oli yöllä Oliko lahden takana ukkosta ja sateita? Ainakin se oli sellanen kuin ennen ukkosmyrskyä. Mutta joskus hmm neljän aikaan tai jottain auringonnousu oli jännä. Punasta ja oranssii.. fire in the morning sky.. Ja vielä siihen ne tuulen myräkät silloin oli pikkasen goottimainen fiilis ..ja puol pulloo Zsendi pincee Unkarista.

Pakko oli ottaa se puol pulloo punkkuu ja vasta sitten sain unta. Olo on nyt virkee kaikesta huolimatta. Vaikka oon ollut hereillä jo reippaat kolme tunttii. Kastelin äsken kasvit ennen kuin istahdin persuksilleni plokia päivittää. Niitä on aika vähän kasteltu kun on oltu poissa. Kaikki valkosipulit ovat kuitenkin itäneet ja näyttää että myös lamopinaatti osittain. Tais sitten ne on vaan rikkaruohoja. Pitänee kattoo pussinkylkeen miltä lamopinaatin lehdet näyttää?

Entäpäs ne silpoydinherneet ?Herneitä odotellessa? kuin myös hernekaasuvaivoja odotellessa?

Ja sitten.. helkkari kun lasit ovat vääntyneet toistamiseen. Kyllähän linssin liimaus ja oikominen toimii eikä maksa kuin muutaman egen optikolla. Jepulis tänks laukkosken saunahyökkääjä BJ. hassua oli kuitenkin se että katosisi muutamaksi tunniksi ne lasit pusikkoon kuin myös housut.

Lopuksi..tekemättömät asiat paperille. Tärkeysjärjestykseen vai aakkosjärjestykseeen?+ Ja pikkuhiljaa niitä toteuttaa. Näin se kai olis paras tehdä että voi tyytyväisenä viivata yli. Done that. Noohh meikä jatkaa "juttujen " parissa taistellen todennäköisyyksiä vastaan kuten elämässäni yleensä. Mitä ei pitäisi tapahtua tapahtuu? Niin kun sillai.

Mutta joo loppukaneetti sonaatti..Nou lottounelmille jees yritysunelmille.

"sonatagothicamatti"