Hola carambolas es pomperos.. mitä tuo sitten tarkoittanee? Carambola on hedelmä ja mä vihannes. No ei sentään vielä. Tiedättekö mikä pistää vatsan toimii? Weetabix,olut,kahvi-kuuri. Eilen kokeilin ja tänään lopputulokset näkyivät pöntössä. Jotkut ihmetteli onko viemärin hajulukko kuivunut? No ei vastasin ja jatkoin.. mä kävin veskissä. Se kirvoiti näin krapula-aamun hymyn. Hömhph..

Satokausi jatkuu ja helteet tulevat jälleen. Vieläkö savuakin venäjältä? Tänään en kai juo. Tänään kai syvennyn harrastuksiini. Lamopinatit olivat painuneet lehtien painosta niin tuossa joitakin päiviä sitten tein suuren sadonkorjuun. Sitten tulikin mukavasti vettä ja nyt ne on taas kasvamassa uutta pinaattia. Mutta alkaa se pinaattikin tökkii. Onneks voi pakastaa. Pakkasesta löytyy pakastettua oman maan persiljaa pinaattia ja kohta lisää pinaattia. Valkosipulia täytynee vielä odotella. Hernehiä ei näy mutta varret kasvaa. Tilliä ja yrttiselleria. Homma hallussa.

Mikä närästys eikä samariinia eikä maitoo. Grrrr.. ja ihan olutlinjalla olin. Kolme auttavaa löytyy mut nyt se hiilihappo ei oikein toimi..hmm vai toimisko sittenkin?

Top-lista rooleista jotka haluisin näytellä elämäni aikana. Silloin olo olis jumalallinen ja olisin saavuttanut sillä alalla tärkeimmät jutut. Ei järjestyksessä koska kaikki roolit ovat yhtä tärkeitä..elikäs ykkösenä. Laitan sen mukaan mitä mieleen tulee.. voiko sitä silloin sanoo top listaksi vai listaksi vaan no sanotaan lista? ASIAAN!

Lista

Näyttelijä/ rooli/ Leffa

1. Peter Lorre/ Montresor Herringbone/ Tales of terror

2. Sid Haig/ Captain Spaulding/ House of 1000 corpses

3. Christopher Lee/ Dracula/ Dracula

4. Vincent Price/ Nicholas Medina/ The Pit and the pendulum

5. Charles Bronson/ Paul Kersey/ Death wish

6. Charles Bronson/ Arthur Bishop/  The Mechanic

7. Jack Nicholson/ Jack Torrance/ The Shining

8. Jack Nicholson/ Jack Napier alias Joker/ Batman

9. Jack Nicholson/ J.J Gittes/  Chinatown

10. Leslie Nielsen/ Frank Drebin/  The Naked gun

..ohops siinä se taisi olla. Voipi käydä Imdb:ssä kattelemassa mitä leffat pitävät sisällään. Jonkinmoinen lista siinä. No kertoo taas jotain meitsistä kun tuollaiset roolit haluisin vetää. Ehkä mun on kun onkin hankittava oma videokamera. No pianhan on 25 vuotis-synttärit ja lahjalista tekemättä. Harkitsemiini rooleihin oon vielä liian nuori.. thänk gaaadd. Pitää muuten ehkä sitten näytellä kypsempää jos nyt pääsisi ees tekemään pikku pätkiä noista kuuluisista leffoista. Siinä olis näytetyötä kerrakseen eiks niin?

"el actöörmatti"