Päivitystä ja vastailua kysymyksiin. Ihan ookoo viikonloppu oli. Sopiva ilma. Liikaa sikaria niin aamulla laatta lens ja kuten Roger Cormanin leffassa loppukaneetti Edgar Allan Poemaisittain.." tuuli ulvoo" usvaa "ja teksti.. "ja sinne minne matti oksensi..ei enää koskaan kasvanut kukkia".. tuuli ulvoo.. Jeah melomista sienestystä maailmanparantamista saunomista uiminen jäi dääm. Nyt on sieniä.. mitä uskaltaa syödä? Kattelen netistä mutta eiköhän nää oo ihan syötäviä if not rip. Karvarouskuja? Ryöppäystä tiedossa. Punikkitatti? Jep mustetta ja ja hyvää makuu.Mustatorvisieniä. Paholaisen pasuunatorwisieniä. No ne on ainakin varma ja punikkitatit. 

Rouskut rouskut? Miks karvarouskuilla on niin rivo nimi? Joku sanoo että karvalaukku????? ??? No Nyt mä en enää juo kuin Lidlin lääkepullo finkbräu olutta ja käytän täst edes liitelii. )90PROSENTTISESTI. Germaani kamaa hyvää kamaa. Kävin sitten olohuoneessa pikaisesti kahdella. TYhjää.. Wasted time. Tää viikko on nyt vain mun projekteille..elikä tauluille asiakkaiden tauluille myös ja omille projekteille. Työhommani? Kuka tietää..kiire tulee mutta mitä voi? Ei voi mitään tehdä ennen kuin voi tehdä jotain. Ja nähtävästi vasta ens viikolla voi tehdä jotain ja tulee kiireistä sitten. Koska homma pitää tehdä syyskuun loppuun mennessä.

sunnuntaipäivityksen lisäystä lääkepullo-oluessa..haluan lidlin lääkepullolutta jos teen töitä siis palkana muttei prkl eele sitä ykköstä vaa kolmosta.. hikk

Elikäs.. tattis tateista LUONTO. ja liidelin lääkkeis..pullo..is..oilluista..

"mattitatti"