Jääkaapissa odottaa puolikas ulkofilepihviä. Eilen vedin toisen puolikkaan..oli näet aika iso pihvi. Oikee klöntti. Maukas, muheva klöntti. Lisäksi löysin keittetyjä perunoita jotka paistoin öljyssä rapeiksi. Ja sitten oli se perinteikäs..nähtävästi hyvin yleinen ruoka mulla nykyään eli tomaatti-katkarapukeitto osa kaksi.

Urasuunitelma..kaavio pitäs tehdä. Vahvuudet, heikkoudet, työllisyysnäkymät. Mitä tekisi että voisi asuu osittain maalla? Oh my dream..my dream. Suurtalouskokki? Johonkin kouluun keittäjäks? Pikku kuntaan. Entisöinti ja taide on vähän sellasii ettei niihin oikein kannata luottaa rahantulon suhteen. Joten..olkoon harrastuksena vaan. Se nyt on aika varma juttu. Eli jotain muuta. Mikä mua kiinnostaa?Ruoka..ruoka ruoka..

Hammassärky. Pitää kai ottaa yhteyttä hammaslääkäriin. Yksityinen on vaan pirun kallis. Varsinkin kun tuon veetun viisaudenhampaan tähden tarvitaan leikkausta. Luojan tähden..kun se on kallista. No en tiedä tarkkaa summaa mutta peloteltu on. Kärsinkö ja otan ajan kunnalliseen? Kela korvaa 35 prosenttii joka tapauksessa.

Ja sitten..tatuoinnin suunnittelun pariin. Pari pläänii toimintaan ja sitten alkaa arki. Oikeastaan jos alan hommiin tänään..en pyhitä lepopäivääni mutta mähän olen pakana. Mikä pakana on? Miten pakana määritellään? Uskontojen,uskomusten mukaan??? Ja vielä +?? Oon henkinen en uskonnollinen.. life is a mystery mutta ilman päämäärää ja tarkoitusta ei maailman pitäisi olla näinkään järkevä ja toimiva, ja ihmeellinen. Tiedättehän te..että ihminen.. IHMINEN ON SE SUURIN PETO JA VIRHE KOKO MAAILMASSA. Muutenhan kaikki toimis.. niinkuin ennen. No maailma ei ole täydellinen. Mutta täydellisempi olisi ilman ihmistä.

Suuri ihmeellinen universumi..ja niin vähäpätöinen mutta "muka" kaikkitietävä ihminen. HAHH

"mahtijapotti"