Heräsin raikkaaseen aamuun enkä ole vieläkään haamu..hyvä. Vettä satoi just mitä toivoinkin. Ei tartte kastella kasveja. Sienet alkaa kasvaa..metsämarjat. Nyt pitäs vaan päästä metsään. Meneeköhän ex-korson mies metsään koskaan? Kun kotiovelta pääsee..suoraan metsään. Eikä taida ihan pieni olla se metsä.

Oon periaatteeessa vuosia maalailut muutamia maalauksia. Jos ne saisin valmiiksi noin kahdessa päivässä niin mulla olis ainakin jotain persoonallista näytettävää taidekauppiaalle. Sitten pöllömaalaus ja sitten valmiita töitä joita kukaan ei suostu ottamaan.. no satisfied? I try it again. Mutta tilaa pitäs saada ateljeeseen.

Jep..aamucolaa kun ei ruoka vielä uppoa. Ja tyhjään vatsaan vihreetä teetä aiheuttaa huonoa oloa. SE tarttee jotain imeytyäkseen vatsassa. Edes yhden leivän tai bantskun esim.. taikabantskun. Jep hyvä askellus tuli mutta kun oli muita siinä sanomassa että niin ja näin niin siitä tuli sellainen jota en itse olisi tehnyt juuri niin. Mutta käsky kävi ja se on valmis.

Borsch-keitossa oli vähän sama juttu kun sanottiin että näin pitäisi tehdä ja näillä aineilla..piti vähän salaa laittaa..salaisia ingredients tai jottain.. ja hyvää tuli. Jotkut kammoksuu maustamista..meitsi laittaa aika paljon..flavour man and humans..the flavour..

Eilinen ilta kului Dead calmin parissa ja yks sandelsi meni ja hyvin nukutti. Leffa vaan ei ollut niin hyvä kuin muistin..aihe kylläkin. Onneksi yökino pyöritti omaa nauhaansa mutta ai niin nykyään digidigidigii..mutta sekin leffa pätki ja nyt aamulla suurinpiirtein unohtunut kokonaan. No peruskauraa sanos hevonen. Se uni meinaan.

"digikino..ex..vhs-matti"