Pulled pork..näyttää kieltämättä hyvältä.

Edward de Bono..  hmm.. hattuja. Meikäläiseltäkin löytyy hattuja..huopahattuu..fetsii.. silinteri josta ei todellakaan tule valkoisia jäniksiä sen enempää kuin ajatuksiakaan. Ei ole olemassa taikurinhattua..kai? Mielestä ideat kumpuaa ja nyt niitä on kummunnutkin jo hyvän aikaa. Osittain niitä vanhoja uudella touchilla. Jepu jee..alkaisiko naapuri bisneksiin?? vaikuttaa kuitenkin asioista kiinnostuneelta ja aikaansaavalta ihmiseltä. Tekijöitä tarvitaan..ei suunnittelijoita. Ne ovat jo suunniteltu..suunnitelmat. Käytäntöö ja rahaa hankkimaan.. kyllä meikäläinen tahtoo vaurastua ja syyt  tehän jo tiedättekin? Ei sen kummenpaa. Elämä on suoritettava..suunnitelmat toteutettava ja unelmat elettävä.. hah siinähän se tuli.

 

Jäljelle jäi gumboo jota vedän riisin kera päivälliseksi tänään. Jos tänään saapuu suklaata teen suklaakakkuu..tai muffinii..tai sitten suklaakääretorttuu. Ohrajauhojakin on joten jos tekisi ohraleipä? With pizzajauhoo? Liian vehnänen on lihottava. Mut onneks vihree tee auttaa tyhjentämiseenkin.

Onkohan viikonloppuna Corsossa meininkii? oli vähän puhetta..niistä syndeistä. Rahaakin on jälleen mutta nyt jos joskus pitää laittaa projekteihin. Vaahtomuovii pitäs saada halvalla. Jämäpaloja kilohinnalla kuulemma. Muotoon leikattuna ketun kallista. Etolasta pitänee käydä kattoo mutta tarttee auton että saa monta kiloo vaahtomuovii. Ja sitten nämä netin ylijäämätarvikekaupat.. tai jotkut tuon tommoset sekä konkurssihuutokaupat sun muut..kangasta halvalla. Must do things.. jep näin..

 

 I have a PLan.. I have dream.. I have I mission.. to complish..

"aikaansaavamatti"