Kai tässä on nyt päivitettävä tätä plokii ihan virallisesti.

Mitäs tänään? Oli hirveän lämmin luukussa. Helteet palaavat? Ois kiva pörähtää vielä uimassa. tai sitten sitä on kovetuttava ja alettava harrastaa syysuintii ja lopulta sitten avantouintii. Kai sitäkin on kokeiltava kun haluaisin kokeilla asioita.

Niin maaseudulleko viikonlopuksi? Fiilistellä tahtoisi ei ryyypätä. Blahh. Maanantaina ois taas tekemistä. Kyse tulevaisuudesta. Elämänhallintaa..suunnittelua..tulevaisuuden ura. Verhoilija/entisöijä. Rakennuskonservaattori taitaa olla jo vähän liikaa ja vaatii liikaa koulutusta. Tottahan tuommoset perinnehommat kiinnostas. Niin ja kuukausipläänikin on vielä kesken. Mutta ei hätää..teen jo huomenna asioita sen eteen..mikäli en lähde landelle. Mutta kai se juttu pitää passata. SE maaseutujuttu..oisin halunnut kyllä nähdä dogit ja sikalan heh. Mitäköhän isäntä sinne sikalaan laittaa? Isäntänä minä laittasin tietenkin lampaita,vuohia,tai ankkoja.

Tänään söin ahvenfileitä paistettuna riisin kera..simple as that. Huomenna pitää kehitellä jotain extraa. Onhan noita riisitaikina.hmm pyöreitä..ohuita, mattoja..taikinapohjia.. taas vois tehdä jotain kevätkieryleentapaisia. Mutta pienempiä jos onnistuis viimekertasta paremmin. Tahtoo niistä rapsakoita. Lisäksi oon miettinyt oman pastan tekemistä. Pastaa ja risottoo Italiano.

Pitää kehitellä jokin laihdutusmenetelmä. Liikkua enemmän.(sitä iänikuista jaaritusta liikkumisesta jne). Juurikin uida vaikka räntäsateessa.. en halua kadottaa hyljettä? minussa. Tuli nääs mieleen vuosien takaa Asikkalan vuokramökiltä... videokuvaa kun meitsi ui sikalämpösessä vedesssä ihan hylkeenä... jotain mainintaa hylkeistä silloin?? Miten sitä onkaan unohtanut kuinka mukavaa on uida? Niin hyvin polskutella kuin osaa. Hohhoi..pitää parantaa uimatavat. Tosin onhan tässä taas uitu tänä kesänä. Turhan harvoin vaan vieläkin. And Summer is soon over.

Jeahh kilot pois vyötäröltä.. I wish. Lenkkeillä pitäs, syödä kalaa kaksi kolme kertaa viikossa ja vaikkapa kanaa 2kertaa viikossa..lopuista en tiedä muttei tietenkään punaisesta lihasta sovi luopua. EI MISSÄÄN NIMESSÄ. Pippuripihvi on pop. Mutta keventää ruokailutottumuksia. Siitähän se kai lähtee ei paljon muusta.

Onneksi tupakka ei maistu ei prkl..vaikka tekis mielikin..joskus harvoin mutta se vaan yököttää. Hyvä niin.Suklaa ei maistu, shipsit ei maistu..hampurilaiset ei maistu, paitsi itetehdyt.

Kas siinä teille päivitystä...

"päivittäjämatti"