Ohho..jo 8 päivää viime päivityksestä.

Juuhh.. vihdoinkin sain varatuksi ajan tatuoijalle. Switch on oriental.. seuraavaksi vinosilmät ja tukka mustaksi kävisin japanilaiseksi..olisin niin sanotusti..big in Japan. Mutta jeesshh.. ei enää kuukauttakaan. On se hyvä kun saa itseään piristellä, joskin välillä hiukan turhamaisuuksilla.. mutta mitä siitä? Its my life and my body.

 

Juu kai  sitä pitää..kunnonkohotusta, joogaakin harjoitella kenties. Sitä kun on tönkkö muutenkin.. ja sitte ne painonnostot sun muut punnerrukset. Ihan oikeasti mutta kun on paljon tekemistä niin välillä tuppaa lipsumaan.

 

Pitkä viikonloppu ja hidas tasoitus. Onhan se kiva hengailla nuorison kanssa lähibaareissa ja meno oli tietysti hauskaa. Ei kai sitä muuten tekisi tuollaista? Ehkä sitä voi viikonloppuna hiukan riiustellakin erästä jos kehtaa. Toisaalta en missään nimessä halua juoda ainakaan kuukauteen. Tarvitseeko riiustelu tekorohkeutta? Alias el alcohol? Taitaapa olla että tarttee.

Kumpa sitä voisi harrastaa talvisia aktiviteetteja..kuten retkiluisteluu,hiihtoo, pilkkimistä..semmosii terveellisiä harrastuksia. Sitten vielä sitä avantosysteemii jonka mä kyllä mälläsin. Prkl..puoliavantoneitsyt.

Mutta elämä kun on tällaistä kun on..niin yleensä hauskanpito tuppaa olemaan.. hmm syntistä ja epäterveellistä. Ja lopussa ei kiitos seiso..ei.

 

Kai sitä on ihmisen vaikea muuttua kun on vuosikausia elänyt..hmm synnissä.  Elämä..kohtalo..maailma..haluan muuttua.

 

"maatosmutti-alias-muutosmatti"