Herre gyyd ja jestamunjee.. kello on jo puoli kolme. Heräsin kuudelta..keitin teet..tein banaanismoothin ja kaksi hapankorppuu vedin chorizolla ja juustolla..puolet toiseen ja puolet toiseen..elikä yksi kokonainen viipale juustoo ja siivu makkaraa..light as hell... Normiaamu.

Sitten menin autot..ateljeehen tekee kaikenlaista taiteellista  ja suunnitteluu ja kyllä sitä on tehtykin. No ei nyt ihan kuudesta eikä seitsemästäkään ja taukojakin ollu hitusen verran... mutta PALJON on tehty. Ja edistytty myöskin. Olla tyytyväinen very much.

 

Hooh..rauhallinen viikonloppu edessä. Nettiyrityksiä suuntaan ja toiseen. Tekemistä tekemistä. Blaa blaa sitä ja Blaablaa tätä ja niin edelleen. Tänään ajattelin tehdä ruuax kotletteja ja riisinuudelii. Porkkanoita? Keitettyjä semmosii voilla..vai voilaa?

Jälkkäriks jos jaksaa paakaroida suklaa-muffinseja. AAhhh Cupcakes.. devilish chocklad cupcakes..niin sitten niitä. Jos ei jaksa..niin..sitten ei. Ja piste. Sitte vaan lakuu huulee ja pepsii kurkkuun..NIINN.. ja illalla saunaan. Enkä ota saunaolutta vaikka tarjottas.. NIIIN!!! EL agressivo pelkonen today? Nou nou..just happy.. and crappy. Ja edistynyt jeah.. Ja parta niin pitkä että saksii pitäs.

"muhvinsimattiperhaps"