On siis pääsiäisen aika taas.

Saan olla yksin täällä rivarissa..ja hyvä näin. Oluttakaan ei ole paljoa. Yksi tölkki ja lupa käydä viinakaapilla. Noitia ei ole näkynyt eikä pääsiäispupu ole käynyt munimassa kuin yhden munan rappusille..sekä yhden pääsiäiskanin..olikohan raskaana?

Pääsiäislammasta ei ole. Keittiötä ei ole. Keitän täällä ruokaa yhdellä liedellä. Jauhelihaa perusnautaa. Perunaa ja wokkiwihanneksia. Pakastimen ruuat pelastin..syömällä ne. Marjat pelastin.. mehustamalla ne. Paino on kuitenkin siinä 63,4 kiloo aamulla ainakin..eli melkein 4 kiloo vähemmän kuin pahimmillaan.

Fiilis ei ole pääsiäismäinen mutta ihan hyvä.

Harmi ettei pääsiäiskokkoa voi polttaa. Toki voin polttaa tulta takassa ja käydä saunassa. Ja juoda sen yhden tölkin sandelskaljaa. Mitään muuta ei jaksaisikaan. Paitsi päivittää nyt tää blogi ja kattoo netistä miten ihmiset ovat rikastuneet. Ja veikata.

No jos joskus pääsen maaseudulle asumaan niin pääsiäiskokosta tulee traditio. Kuten myös kekristä sekä juhannuskokko on myös poltettava. Kekri vaiko halloween..samhain vaiko marrasyö? Kokkoa vaan palamaan.

 

Lopuksi.. mitä yksi alteregoni on toisaalla taas sekoillut. Sopii paremmin ehkä tähän hetkeen. Se kuului näin..

 

"onko jänöpupu muninu kindermunan tonne kallion sillan alle?..siellä niitä on cityjänösiä jotka munivat kindersuklaa munia kaduille puistoon ja puskiin.. siitä vaa noukkimaan..
henkilökohtaisesti en usko niiden "munien" olevan oikeita munia.. ja vielä vähemmän suklaata..mutta näin on pääsiäistarinat kertoneet..silti epäilen.. hyvin kovasti"

 

Miten tuon nyt sitten ottaa? Sekoboltsi kuten ennenkin..

 

"pääsiäisMatti"