ÄÄkk.. humalaisen naisen kotiin saattaminen on kuin kivirekeä perässään vetäis. Wasted case..joten ihan sama ei tullu mitään.Jos ois taksilla menty olis voinut päästä kämpille..MUTTAS JOTAIN RAJAA. Kyseisestä naisesta on kokemuksia. Ei ollu sitä paitsi varaa taksiin. Ja jotain rajaa. Ja se siitä

Ens weekendinä metsään bisselle vai? No..mikä ettei. Varmaan saan rahat rempasta. Visa on kadoksissa,  uutta anottu ja rahat tilillä mutta hyvä näin. Join eilen illalla neljä puolen litran perlenbacherii. Ja katsoin (opiskelin) keittotaitoa ja perinteisiä säilöntämenetelmiä. KUivaus, riimi-graavi,savustus,suolaus jne. Mielenkiintoista juttuu ja olut oli hyvää  ja hinta kohdillaan. Kolmen litran sixpäkki olikos 10,70 eurroo?? HYvää Germaanialaista kaljaa. Saa avattua korkinkin vääntämällä. Kyllä ne saksalaiset osaa. Ennen oli lääkepullo finkbräu mun favorittii mut nyt se on tuo Perlenbacheri Lidlin oluista.

Tatska hankittu mutta vaiheessa. Lopputulos näkyy paremmin myöhemmin ja  korjattavaa on mutta ihan tyytyväinen oon. Pieniä muutoksia But no big deal..  skraapitaan rupee..kunhan en loukkaa tatuoijaa. No asiakas on aina oikeassa. Ja haluan juuri sellaisen kuin minä haluan.

Tänään maalasin makuuhuoneen. Huomenna kootaan keittiötasoo. Alakaapit. Patteri maalattu. Laitan varmaan listoja.

Mitäs muuta? Niihh juu Tänään sain upeaa lihakeittoo. Lihaa oli keitetty tunteja. ITs very important thing to do. Sitkeä liha on kauhistus lihakeitossa.

"keittotaitomatti"