Läähh....  vettäääää

Ants are back. Toluvesi käyttöön. Ja reippaasti vettä. Nokkosvesi ei pitemmän päälle toiminut? tai sitten nuo muurahaiset ovat vaan tosi sitkeitä. Joo elikäs toluvettä käyttöön. Ei pitäs haitata mut katotaan vielä netistä.

Viikonloppuna..tai aiemmin tekis mieli mennä seurasaareen. Ehkä menenkin. ja tekisi mieli mennä uimaan. Vedet vaan lämpenee mut vielä taitaa olla suht viileetä. Ainakin ennustuksen mukaan. Mutta lämpenevää luvataan. Viikonlopulla taitaa olla Alppipuistossa rauhanfestivaalit??? Perjantaina Seurasaaren jälkeen ehkä vois mennä sinkkujen tapaamiseen..saas nähdä.

En ole tyytyväinen toisen plokin nimeen joten pitää vielä miettii sitäkin. Lemmy piirtyy paperille..suht hyvin. Yks nainen katos toinen vastas. Thäts life. Tee maistuu ja kohta korvapuustit. Alkupalaks..siis ruuaks..veriryynärii voin kera. Puolukat jäi pakkaseen kun teen ruismarjapuuroo..ehkä en tänään. Huomenna maybe. Työopaikasta ei oo kuulunu mitään.. Noh odotellaan. Sekavaa sekoilua..arkipuuhaa mulle.

Ja kauheeta paperisotaa ja papereiden järjestelyy ollu koko aamupäivä. ikivanhoja papereita tuli heitettyy pois. Vie turhaa tilaa.

"tätsthätmatti"