Hohhoijaa.. tänään syödään loput kanasta, kurkumariisistä ja paprika/maissi/hernesekoituksesta. No on ainakin hyvää. Laitoin toiset 2litraa viikinkisimaa pörisee. Pitäisi kuitenkin mielummin panna olutta..semmosta keskarinvahvusta. Kotikaljasta..nääs. Viikinkisimasta pitäs tulla suht ytyä. Simaisaa ja makoisaa.. ja viikon kuluttua korkki tiukalle ja jääkaappii kerää hiilihappoo..tai ehkä jo aikaisemmin. Jos on ikkunaprojektii voin ottaa juomaa mukaan..muah.

Eilen vedin höpölaanerit nassuun ja harveys bristol creamiä..ja luin ja KATSOIN.. Joan Miron taidekirjaa. Mjaahh..onhan ne jotkut maalaukset ihan hyviä ja paljon tehnyt rahaa niillä oudoilla kuvilla. En tiedä..pitäisiköhän munkin...? Jotain spesiaalii..ja tyylisuuntaa alkaa harrastaa.? Olen surrealistinen naivisti?? ööhh olenko vai mikä minä olen? No surrealisti ainakin. Pitäisi ottaa se oikein elämänlangaksi. Living like a Dali?

En ole vieläkään keksinyt kunnon nimeä toiselle plokilleni? Vähän vakavammalle plokille.. voiko olla näin vaikeeta? Joutonotko 2..? Masan taitoploki? Joutorotko? Masan murkinaa ja taidetta?..yyhh..enpä tiedä..

Alustavasti sovittu treffit Stadiin Maanantai iltapäiväksi. Tekstiviestittelyy.. kuvien vaihtoo.. kumpikaan ei ole järkyttynyt..good good..sitte livetapaaminen. Se kertoo lopun..

"naivistinen-matti"