Jepu..möksällä oltiin. Sato vaan aika paljon. Vähän risuja poltettiin.. no rovioita suorastaan. On se yksi maailmanlopun mesta. Romua siellä täällä. Semmosta joutonotkoo EN halua. Viihdyin kyllä.
Oli siellä semmostakin kyläraittii tien toisella puolella jossa en ollut käynyt. Siellä oli vanhoja mökkejä odottamassa kunnostajaa. Ai jai jaii..

Jep..eläke..tulevaisuuteni.. kuullostaa oudolta ja hassulta vähän niin kuin koko kuntoutus-systeemi. Mistäköhän mä tartten kuntoutusta? Olla yksi suuri kysymysmerkki?? Mutta se ei ole lopullinen tuomio. Ei sitä kovinkaan helposti edes myönnetä. Tarttee psykoloogii..kuntoutustukee aluksi 300 päivää.. lääkärinlausuntoo ja sitten ehkä. No jos ei löydy semmosta hommaa mitä voisin tehdä niin..sitten se on eläke.. prkl. Ja sitten kehitellä niitä pienimuotoisia yritysjuttuja..

Leipomista, kokkaamista, maalaamista, korjaamista,entisöintii, hassuja youtubevideoita..mainosjuttuja, kuvittamista,..ständejä..taidetta..kirjoittamista.. mitä kaikkee sitä tekeekään? Jos pääsen maalle..oiskohan jossakin kylähullun paikka auki???? Kyläidiootiksi en halua. Kukapa haluaisi?

Uus blogi ja alternative ego edistyvät kumpikin ihan hyvin. Blogi blogina mutta alternative ego tarttee kotisivut ja com-päätteen.. sellanen olis vapaana vuodeksi 5,99 dollaria.

Hain tänään stadista maalaustarvikkeita. Kaksi pellavakangaspinkopohjaa.. pieni pullo maalausnestettä.. kolme sivellintä..61 euroo yhteensä.
Kiinalaiskaupasta osterikastiketta ja vermiselliä.. ja jotain kinkkikarkkii.

Vajaa puol litraa sherryy illaksi.. I think I take.

"alternative-matti"