Hain tänään popot lähilähiöstä siwan mypack pisteestä. Tein samalla lenkin noin 5 kilsaa aamutuimaan. Nice feeling..sain siis popot jotka on juust oikean kokoiset ja oikein kivat. Yeah.

Tein myös banaanikakun noin tunnissa. Nyt jäähtyy. Kiva vetää teen tai kahvin kera. Pala kaakkua. Appelsiinkakku ja banaanikakku on meikäläisen bravuurit kuivakakuissa tai ns kahvikakuissa.  Sitte tietty kunnon suklaakaakku. Mudcake someone says. Eiks niin? Se on kyllä hyvää. Ou brother..

Maalailin taas pupumaalausta ja oikein hyvältä näyttää. Pikasesti pitäs saada valmiiksi ja näytille. Pitää kai laittaa hakemus taas menemään..ja sitten se pääplääni. Kettuuuhhh eläke..ei tästä tuu muuten mitään. Voi ainakin osittain tehdä työtä ja vaikka opiskella ja säästää rahaa. Sen vuoksi pyrin siihen eläkehommeliin... Varmaan toukokuussa selviää pääseekö edes sairaslomalle eli kuntoutukseen. Ja siitä eteenpäin harkinnanvarainen juttu.

Life is life mutta eteenpäin soljuu kuitenkin.. boheemisti. Säälittävästi..tuskaisesti..

Olutta ei sen viimekertaisen putken jälkeen ole tehnyt mieli oikeastaan tippaakaan. Perinnekaljaa korkeintaan. No sen verran..kerran. Ei oo ees ykkösoluen vahvuusluokkaa mutta ihan hyvää. Pitää ne satunnaiset pahimmat himot loitolla..hehehe. Eli periaatteessa no alcohol.. perinnekaljaa viikonlopuksi yeahh..

 

"perinneohramatti"