Laitetaanpa tännekin tämä tänään Faceen laittamani sepustus..mutta sitä ennen rauhoittava talvinen kuva enon mökin maisemista..

P1170019.jpg

Helkuta..joku on taas vaihtanut tietokoneohjelmia.??? Mitään ei saa tulostettuakaan kunnolla..paperit menee ihan eri paikkaan,ja vinoon,ja muste loppuu..missä mustetta?? Missä kirjekuoria? Sähköisesti vois lähettää mutta ei oo kaikkii tarvittavii juttuja..grr.

Siinä meni viralliset jutut tän päivän osalta mönkään.

Missä saa sahata puulevyä?Ostamani Pistosaha 20e kaiken lisäks sylkee terän pois kun löystyy ruuvit?..Ei voi sahata tuollakaan kun tulee pölyä ja sahanpuruu joka paikkaan NIII..prkl..voiko mitään tehdä missään? Ei tilaa..

Siinä meni puutyöt tämän päivän osalta mönkään.

Onneks itellä sentään on suht normi hella ei mikään pilipalipiipparihella kuten täällä.. josta ei saa uunin nupeista otetta märin käsin kun liukuu..ja että saa hellan päälle pitää kolmee nappii painaa jos sittenkään saa? Ennen aikaan kääns hellan nupista sekunnissa. Nyt se ottaa ainakin kolme sekuntia jos sittenkään toimii. Menee lukkoon.. piippailee ja missä ohjeet?Ohjeet hellaan haloo??? EI ENÄÄ HUVITA.

Siinä taisi mennä ruoanlaittoinspis tän päivän osalta mönkään.

Sit älypuhelimet..grrr.. VIHAAN..Ihmiset kävelee junan alle,suihkulähteeseen tai tippuu jokeen ja hukkuu kun ei katso ympärilleen vaan sitä pirun "äly"puhelinta..mulla ikävä halkoja. Auto-onnettomuuksia ja sosiaaliset taidot plöts.

Siinä tais mennä nykytekniikan arvostus tämän elämän osalta ihan mönkään.

Vxxxu..muutan metsään..MUT pirulauta kun tervetuloa kylille sanotaan. Sit kun yrittää ottaa yhteyksiä kyliin ja kuntiin..nii..vastauksina tulee..joo perikunnat ei luovu, ei oo enää myynnissä, ei saa lupaa..niii..Jos ne nyt EES Mitään vastaa??? Huhuu!!??? Tai sit niillä on ihan utopistiset hinnat.

Siinä meni maallemuuttoasiat tämän elämän kohdalta mönkään.

Ei kyl huvita mikään..ja nää on ihan tosiasioita jotku ihan itse koettu.

VVitalis..pitäsköhän mennä ryyppää?..no siinä menis tipaton kausi ja aloitteleva raitis elämä tämän elämän osalta.. no ihan mönkään...

Huokaus!Mitä ihminen tekee tässä vaiheessa??? Kertokaatten te viisaat..

"turhautunutmatti"