Eilisen uutisia tänään. Miksi? Siksi koska läppärini kettuili kybällä eilen. Mitä tapahtui eilen..

Tulin vastakotiin reilu puoli noin tunti sitten. Raskaan harhailevan päiväni kunniaksi joka kirkkikselle asti johti.. päätin ottaa noin puoli lasia upciderii ja toista korrektia lasia cream sherryä. Sitä otan nyt. Parempaa kuin konjakki ellei satu olee jotain aivan extra konjakkia. Vanha juttu "ei niin närästä" sen verta laimeempaa kamaa. Sitten laitoin pakastewilhelmit uuniin.. että on luvassa kuumaa makkaraa. Samperi soikoon 120 euroo meni taas mutta oon "ehkä" taas asteen verran onnellisempi ja toisaalta surullisempi.

Olis kyllä loistavaa jos tässä talossa olisi nainen. Vielä sellainen joka ei pahemmin juo eikä polta. Tuli oikein ikävä erästä Lohjan naista.. Huohkis.. sitten aloin kattelee mister majestykkii (ehtaa seiskari bronkkaa asenteella)ja kuuntelin vähän muzakkia. Lähetin virolaiselle viestii joskus neljän aikaa yöllä ja yhtäkkiä puhelin soi. Kerroin parin viikon takaisetkin kuulumiset ja mietin että pitäisi pitää vihdoin ne pirun tuparit. Näin melkein vuoden jälkeen muutosta. Epävirallisia tupareita on jo pidetty hyrymykky. Mutta ehkä niistä virallisistakin jotain tulee. Nauru 

Palatakseni  nyt tähän päivään. Aamu meni eh heräillessä. Toinen lasi saunalahtikolaa ja kattelin nuorennusleikkausta ja mietin että epäterveellisten elämäntapojeni takia tarttisin kasvojenkohotusta itsekin. tulis samperin tiukkanaama. Nyt tulee noita asunto juttuja telkusta neloselta mutta odotan kaikkein eniten enkku ohjelmaa nimeltä syödään yhdessä. Saa vähän itsekin miettiä miten toimia jos pitää sen tapaiset kutsut. Tai tuo ohjelma näyttää miten EI toimia kutsuilla. Idioottimaisinta on huijata ohjelmassa jossa kaikki sen näkevät. Itse tehdään ruoka eikä huijata perskutti. Pitäisköhän pitää itsekin sellaset illanistujaiset ja kilpailu missä osanottajat pistävät voittopottiin rahaa ja voittaja vie potin. Pitäisi vaan olla mestari makutuomarit sit kanssa. Sellaset jotka tietää ruuanlaitosta jotain. Ja sellasia tuomareita joita ei lahjota.

 Noh kohta voin pistää pakaste hernerokan kattilaan ja eiku syömään....

 

"mattiii" Silmänisku