Hitsi. Viime yönä ja aikaisin tänä aamuna mielessäni pyöri loistavia ideoita ja aiheita uuteen kirjaan. Siihen josta tulee varisten korjattu versio. Se on aika pitkälti muutettu. Mutta nyt hereillä ollessa en muista siitä kuin pieniä pätkiä. Onneksi sain sentään jotain ylös ja talteen. Pitäisi olla se sanelukone että mielen ajatuksia saa unta odottaessa ylös. Ei jaksa laittaa aina valoja päälle ja nousta kirjoittamaan.

Baarituoliprojekti odottaa vieläkin. Ei saa oikein mitään aikaiseksi. Kämppä on siivoton. Huh..mikä häpeä. Oon aika siisti ihminen kuiteski. Kodin pitää olla siisti ja järjestyksessä. Pitäisi imuroida, mutta inhoan imuria. Samalla lailla kuin moottorikäytöistä ruohonleikkuumasiinaa. Mieti nyt kuinka nautinnollista on tehdä puutarhatöitä(leikata nurmikkoa) kun bensa haisee, savuaa ja karsee  ääni käy korviin.

Sitten pitäisi tiskata mutta ei..tässä sitä ollaan taas netissä ja kirjotellaan moneen paikkaan yhtä aikaa että tääkin ploki taas päivittyisi. Sekä ajatuksia microsoft wördillä talteen. Jossain vaiheessa pitäisi postiluukusta tippua romppu täynnä Asikkalan mökkikuvia ja videoita sekä viime kesän Savonreissun mökkikuvia ja videoita. Saas nähdä minkälaista häröilyä se olikaan? Sitä kun ei kaikkee jostain syystä muista.

Tähän päätty turinat. Tukittu

 

"matti"