Tänään luvassa baarituolin entistämistä. Olis kyllä ollut asiakkaalla varaa ostaa vaikka kymmene uutta mutta sopiihan se näinkin..eurojahan se mulle tietää.  Lisäksi maalausta. Hmm muuten viikonlopun odotusta. Tänä seuraavana tulevana viikonloppuna voisi taas jotain tehdäkin. Pientä helpotustakin rahatilanteeseen on tullut mutta asia ei ole vielä ihan selvä,. Huoh..kuinka kaipaankaan aikaa jolloin laskin viimeisiä senttejä ja euroja tai silloin taisi olla vielä markka ja penniaika. Nyt niin paljon vastuuta ja huolia ja rahanmenoa. Ollapa vapaa kuin taivaan lintu.. Kräöääkkk.. kurkkukipuinen kanalintu tai vapaana liihottava kotka.

Jaa-a miten lie kaverit maailmalla? Yks tyynellä valtamerellä toinen kauko-idässä. Ollapa minäkin maailmalla mutta täällä kylmässä pohjolassa lusitaan itseensä kyllästyneiden harmaiden ihmisten seassa. Hauska juttu oli muuten se kun joku oli työpaikalla niin hyvän tuulinen että epäiltiin huumeiden käyttäjäksi. Itkeäkö vaiko nauraa? Tosiasia kuitenkin on.. TÖISSÄ EI SAA OLLA HAUSKAA:. VARSINKAAN KUN MUILLAKAAN EI OLE HAUSKAA::TAATANA:. PILVENPÖSSYTTELIJÖITÄ KAIKKI ILOISET IHMISET. Ei se sovi Suomalaiseen luontoon ollenkaa.

Luonnosta ja linnuista puheenollen..piristystä torstaakkiin.. ja elämään yleensäkki..

http://www.youtube.com/watch?v=HSNSTerj2Kc&feature=channel_page

 

Ja mitä sitten. Teet on juotu. Pala kuivaa patonkia. Kokiksesta kofeiinia. Sitruunaa ja jäitä. Ilman bensaa. Eikun hiomaa ja sitten maalaamaan dinosauruksia... Kieli ulkona

"Matti"