Joohh..korvan tila ei ole edelleenkään palautunut. Pitäiskö alkaa olla huolestunut? Tullut varmaan jokin tainnutuspiikki tai hyvin kova läimäytys. Tosin sellasta en kyllä muista ja varmaan olisi mennyt kuulokin siinä tapauksessa. Nyt korva ja osa poskea on vain puutunut ja hervoton. En malta olla koskematta korvaani kun se tuntuu puutuneelta ja kumimaiselta..palutuukohan se koskaan ennalleen?? nOh tämän kanssa voi tottua elämään.. Pahimmassa tapauksessa kai pakko ellei se oo huomiseen mennessä palautunut. Myös rintakehäni on erityisen kipeä sekä alaselkä ja niska. Johtuu ehkä gorilla-rummutuksesta kuunnellessani Emilia Torrinin jungle drummia.. runkutunkutungbung vai miten se meni??? SEkä villisti tanssimisesta. Ehkä puutuneisuus johtuukin tanssin aiheuttamasta niskan kipeytymiseen johtamasta ja siitä seuranneesta hermoratojen väärin sijoittumisesta? Yllättynyt

Tulipa lainattua Cranberries ja sitä tässä kuunnellaan. Huomenna olisi eräs näyttely jos vaan huomiseen mennessä toipuis. Kuohuviinitarjoilu näyttelyn yhteydessä ei kyllä kuullosta tällä hetkellä "korvaani" erityisen kivalta.

Ruokapuolella tänään luvassa possua wokkivihanneksia riisiä..osterikastiketta chilikastiketta..bambunversoja sipulia..hmm papuja... ehkä otan jostain ihan ohjeen ja laitan heti kun jaksan ohjeen myös ruokaosioon.. niin ja tietysti maistan ensin että voin sitten rehellisesti suositella..

 

Noh korva halpaus ja halpa korvaus..mutta niinkuin pervokki sen sanoo.. mälleillä on aina hauskaa.

"Hervoton ja puutunut matti" Jalka suussa