Uskomatonta mitä sontaa ihmisen täytyy ruuakseen kiireessä keittää. Huh huh..tämä on pelkkää shittii. Ei mitään hyvää shittii. Pussivihanneksia ja nuudeleita lihaliemessä. Tämä on häpeä. No kiire mikä kiire ei voi mitään. Kiire mihin? No kylpyyn ja tasotttavia ottamaan. Oli nääs aika rankka päivä. Tuli siis otettua vaikka piti ottaa vain pari stobee.

Mitä viime viikonloppuun tulee tulipa kohdattua kaikenlaisia kulkijoita. Metroasemalla hämäräperäinen veikko oli kännissä ja tuppautu ihmisten seuraan. Ei toivotusti. Lähinnä vaikutti uhkaavalta. Sitten kun meitsi oli vuorossa ja jammulla kädet selän takana ja käytös epämääräinen alko epäilyttää. Se mulle jotain puhukin. Yritin vastailla mutta pakko oli kysyä että mitä sulla on siellä selän takana kun kummatkin kädet siellä oli??- Sano ei mitään muttei suostunut aluksi näyttää käsiään. No onneks ei mitään ja pääsin siitä eroon.

Outoo oli aikoinaan myös hampparibaarissa istuessani krapulassa joku jammu tuli istuu samaan pöytään vastapäätä meitsii. Muut pöydät oli tyhjii mutta piti tuppautuu. Se tuijotti, syödä mussutti, muttei puhunut mitään. Luulin sitä aluksi mielikuvitukseni krapulaolioksi mutta todellinen se taisi olla. Varsin hämäräperäinen tyyppi sekin. Sitä oli pakko tuijottaa takasin. Ei vaikutusta. Miten olisi pitänyt olla?? onneks lähti..+WWeeiirrrrddd.. toden totta..

AArrggghhh feed mii..ruokaa ja sandelsii.. ja kylpy..

"sandelsmatti"