Ryystää miksattua teetä, pohtii päivän toimintoja. Hitto on tylsää.. KYLLÄ..ajatukset hukassa?.. KYLLÄ. Inspiraatiota luovaan?.. EI. Heitin yhden pohjan pois kun se oli maalaamista hiomista maalaamista hiomista ja lopulta käyttökelvoton. Riski maalauksen hajoamiseen liian suuri.Joten piti tehdä hiukan pienemmälle. No seonkin jo pitkällä, Bjn maalaus pitääkö  en tiedä. Omasta päästä tekeminen ilman valokuvaa..se on vaikeeta kun pitää asiakasta miellyttää muuten maalaus joutuu piiloon vaikka se olisi omasta mielestäni yksi parhaimpia. No makuasioita nämäkin, sano koira ja teki mitä?

Nukkumaan mennessä kun on tapana kuunnella radioo..tuli tämä kuunneltua..  ja ainakin yöllä iski jotenkin.. soft french..sleepy music..

http://www.youtube.com/watch?v=jMbvzowbFzk

Kaljalle, kauppaan, ostoksille??? Etsimään juttuja jotka voisi palauttaa meitsin takaisin rock-tyyliin jonka oon hiukka kadottanut. On nimittäin niin pirun tylsää että tulee mieleen nämä paheet. Palkka on vielä saamatta mutta niillä rahoilla kyllä boxi täytetään jota on niin sanoinkuvaamattoman pahasti riistetty. Mitäs vielä? Joo pakko kai uskoa että nää suunympärirehut ei sovi meitsille.. ajetaan..siis saksitaan poies.

"greentea/blacktea-matti"