Hyvää yötä tai aikaista huomenta. Marraskuun viides päivä pörähti käyntiin ja näin yösydännä kirjoittelen ja järjestelin plokin linkkejä. Paljon on tekemistä täälläkin. Otin pois ja lisäsin jne. Katselin uusia nettilinkkejä, join mehua ja söin pähkinää. Colaa en viittinyt enää tähän aikaan vetää. Se on kuin piristysruiske kahvin tapaan mutta kylmää ja parempaa.

Kiva että ensilumikin tuli jo maahan. Kun katsoo ulos niin piha on valkea. Toivottavasti tulee lunta enemmänkin ainakin Jouluksi. Mitä on joulu ilman lunta?Joulun odotus ilman pikkujouluja? No jouluun on sentään vielä aikaa mutta eipä sekään enää kovin kaukana oo. Kiltisti on oltu kai suhteellisen hyvin. Lupauksissa lepsuttu ja vähän pahoilla teillä.. muttah mä oon mä. Jouluksi toivon että salaisetkin projektit edistyvät ja elämään tulee uusia tuttavuuksia. Sekä uusia ulottuvuuksia noin muutenkin. Sikariboxirahat vaan käyttöön ja toimintaan. Uusia tatskoja, tyyylin vaihdosta..kenties maisemanvaihdosta?? No katsotaan mitä tämä tuleva talviaika tuo tullessaan. Parhaimmillaan se tuo romansseja jos vanhat merkit pitävät paikkansa. No ainakin yritystä piisaa.

Eilen söin tuossa iltapäivällä aika basic lehtipihviaterian raflan tyyliin. Paitsi ettei ollut maustevoita. Mutta helppoo semmonen on tehdä jos oikein tahtoo. Kunnon voita, hätätapauksessa oivariinii. Lämmitä huoneenlämmössä sitä niin että se on löysää. Sekoita joukkoon esim pippurisekoitusta, aromisuolaa, valkosipulia ja persiljaa. Sekoita hyvin ja laita kylmään. Se on kai se aika perinteinen resepti maustevoille ja hyvää on.Mutta mutta niin se ateria sisälsi.. lehtipihvi, ranskalaisia perunoita, pehmeiksi kuullotettuja tomaatinpaloja, raakaa sipulia sekä mausteita, kuten chilikastiketta, ketsuppia, pippurisekoitusta, aromisuolaa mm. Vielä kun olisi ollut keitettyjä papuja sekä porkkanoita niin avot.. täydellinen pihviateria olis siinä.

Laitoin vielä lehtipihviaterian resepteihinkin....

"ei-hiekkaa-mun-silmiin-nukku-matti"