Lunta jees tosissaan. Lunta on maassa.  Talvi on tullut. Pysyspä helmikuuhun asti. No tänään teen calzonea tahi pizzaa ruuaksi. Vatsa vaati äsken pari nakkii ja maitoo. Aamulla otin teetä ennen hommia. Tietty. Tunti maalattu..pieni breikki kohta jatkuu kunhan päivitän plokii. Huopatossumies etenee seuraavaksi..peluurit vaiheessa. YKsi maalaus saatu pois alta kaksi jäljellä huh huh. Ai niin sitte piti piirtää lyijykynillä Lemmy kilmister..tiedätte varmaan kenelle? Jos hän ees muistaa koko juttuu. Mikä on myöskin mahdollista.

Osuuskunta toiminta vast osa-aikanen yrittäjyys? Taitaa kallistuu osuuskunnan puolelle. Meinaan jos haluu tehdä harrastuksena jotain luovaa työtä myyntiin. Vai olenko väärässä? Yrittäjyys muutenkin vaikeaa..menee pian avustukset. Jotain on keksittävä, entisöintii, verhoiluu, luomistöitä. Ehkä pitäs käydä jollain kurssilla tosissaan ja sitte miettii

Vai..???

Se oma ranch. Metsäateljee, maaseutumiljöö, tilaa luoda ja elää. Mitä jos meitsi näin eläintenystävänä menisi aluksi maatalohommii? Harjottelee johonkin maaseutumestaan ja kattelee edullista tonttii ja vaarinmökkii alias matin kuolinmökkii? Final destination. Jos muut hommat ei toimi.. tai vaikka toimisivatkin?? Maataloustöitä mitäs niitä onkaan? Täytyy katella. Tekisin hommia vaikka ruoka/majoituspalkalla ja oppis ja siitä etenis?? Hahaha maaseutumatti..voisiko olla?

Vai mitä???

"mitäseuraavaksi,matti"