Loppupäivitys plokiin.. plokin päivitys päättyy (toistaiseksi). Vuosi pyörähti ja haavet kaatu. Tipattomasta ei tullut mitään..Joutonotkosta ei tullut mitään. Ei edes oikein edistynytkään. Mitä jäi viime vuodesta käteen? Hmmpphh jaa jaa jne.  Näin täällä. Hammaslääkäriin parin tunnin kuluttua ja saadaan pepsodenthymy päälle.. no ei sentään ihan vaan tarkistetaan ja paikkaillaan. Mitä maksaisi pepsodent-hymy?

Kokkisota viipyy. Mutta mistä ennakkoluuloton, ruokia arvostava tuomaristo syntyisi? Palkinto on se summa jonka jokainen  osallistuja on pistänyt pääpottiin. Eikös sellanen kuullostais hyvältä? Lisäksi se paikka. Pitäs olla paljon tilaa vai olisiko kokkikilpailu kaksintaisto vain? Kahden osallistujan kesken? Onhan näitä tekemättömiä juttuja vaikka millä mitalla.

Tiistaina ollessani baarissa voitin kivi-sakset ja paperi-pelissä itselleni ilmaisen tuopin eerikinkulmassa. Hyvä juttu.Se oli joku nuorisoseurue joka oli bilettämässä. Eilen taasen vetäsin neljä tuoppii pizzeriassa reilussa tunnissa. Joidenkin mielestä ehkä pikku juttu mutta ei mulle.Sitten tuiskuun ja pakkaseen. Ja sen pizzankin pistin jääkaappiin. Tuunaan sen tänään kun tuo syöminen ei enää satu hampaisiin.

Juuhh kohta pitää lähteee hamppilläkäriin.. ADiioooosssss!!!!

"matti"