Keskiviikkotaakki.. Tänään on luvassa siskorvsoppaa.. suomeksi siskonmakkarakeittoo. Aika yleinen sapuska meitsillä. Sillä ei paljoo ylpeillä.. sillai juu nou huippukokkitasolla. Mutta kotikokkina OIKEIN kohtuu keitto halvoista mutta hyvistä aineksista. No eipä nyt haukuta kuitenkaan halvoiksi eikä maullisesti missään nimessä. Mitään kokkaus kilpailuja ei sillä kyllä pidetä. Siis.. ainekset perus kotisoppaan ovat... maiskis laiskis..

perunoita.. potaattii.. pernoita..

sellerii.. zhellerrii

lanttuu.. lantuva

siskonmakkaroita.. siskorvv

lihalientä.. reipas lihaliemi ei suolaa kaipaa..

porkkanaa.. poorcana..

persiljaa..  perssill

purjoo.. burrjoohh

mustapippurii.. bläck peba

ja jos on tosi äijä tai täti  niin kuivattuja chilipaloja.. tuplaa kuuman sopan polttavuuden..  aahh läähh loistavaksi jos suu kestää.

Ja sitten voikin katsoo telkusta Top chehvin ja vetää jotain jälkkärii. Taisin kyllä vetää viimeset lakut. Jatketaan päivitystä..jotain jää sopan mausta nyt uupuu..mitä mitä? Nyt on eri merkkistä siskonmakkaraa sekä eri merkkistä lihaliemikuutiota (ei lisätty natriumglutamaattii lukee kyljessä)..voiko johtuu siitä vai panenko perkeleesti persiljaa lissää?? Myöskään ei löytynyt pakkasesta lantuva? Ehkä sekin vaikuttaa? Lientähän toki vain maistoin mutta siitä puuttuu se makusinfonia joka kieltä hivelee. Kyllä vihanneksetkin siellä ovat jo keittyneet....mikä mikä mättää??+

"perussoppamatti"