Visio.. unelma joutonotkosta…

Kuuma kesäpäivä. Meikä ajelee itsetehdyllä biodieselillä käyvällä traktorilla juurespellolla. Ilman paitaa, vanha virttynyt lätsä ja aurinkolasit päässä. Rypsipellon rasvainen tuoksu huumaa ja keltainen pelto odottaa korjuuta uudeksi biodieseliksi.

Koirat.. kaks cane corso mastiffii nimeltään Debbie ja Bronson kirmaavat niityllä..ankat vaappuvat vaakkuen ankkalampeen ja kalalammikossa molskivat karpit.

Vanhan punamultaisen, mustakattoisen torpan tuvassa, rintava, pitkätukkanen nainen paistaa leivinuunissa herkkuja.

Saviolkipaalitekniikalla rakennettava poikkeusluvan saanut korkea kartanorakennus on valmisteilla. Isoa navettaa rempataan osittain verstaaksi, ateljeeksi ja tietysti ankoille pitää jäädä oma paikkansa. Saunamökki notkuu lammenpartaalla..kolmiosaisen padotun lammenpartaalla..uimalampi, ankkalampi..kalalampi.

Päivälliseksi rintava pitkätukkainen naiseni laittaa pekingin ankkaa  tai ankanmaksaa Ranskalaisittain. Tai sitten Ankanrasvassa paistetaan burgeripihvit ja ranskanperunat..siis lohkoperunat omalta kasvimaalta.

Kartanossa, joka ei vielä ole täysin valmis, on kaikki arvokkaat kunnostettavat kalusteet, maalaukseni  ja mun rakas kirjastoni. Läppäri odottaa uuttaa kirjaa kirjoitettavaksi. Sekä uusi maalauspohja maalaamista.

Yes.. we all have our dreams…

"Mister von Matti"