Tämä runo on laihtumiselle..noiden rasvakilojen haihtumiselle..hiukan on hävinnyt masis..taas on juomaa lasis..ai että mitäkö? ei kai sitäkö? ei suinkaan jäistä colaa vaan..

vaik hiukan huonompi tulos tänään..ei haittaa..ei vaan saa ruoka maittaa..muuten tulokset tekee takapakkia..ja täytyy ahkerasti..kakkia..

laita vaan kevyttä ruokaa..se mun eteen tuokaa.. älkää tehkö houkutuksia..siitä seuraa koukutuksia.. niihin lihottaviin ruokiin.. kaikenlaisiin rasvavuokiin..

jos maailma mun laihtua suo.. mulle uuden vatsaolemuksen luo.. voi onneni kääntyä.. tyttöjen niskat ympäri vääntyä..kun paikalle tepastelee matti....on vatsan kohdalla muutakin kuin rasvapatti..

sitä vatsaa pyykkilaudaksi kutsutaan.. silitä ja pyöritä joo tyttö vaan mun masua.. se innostaa Klasua.. tuota leffojen nahkakostajaa.. entistä maljojen nostajaa..  nyt nousee vaan painot..ja loppuu liskojen vainot..

elo on siis piristynyt.. naaman kollageeni kiristynyt.. kiitos  kadonneen kahden kilon.. se tuottaa suuren ilon..jatkan siis samalla tiellä.. en toki kaikkia iloja itseltäni kiellä..

pitää olla tiukat rajat.. ryyppäämisellekin kalenteriajat.. siis ota poika iisisti.. älä pernottia.. muuten kuolet ojaan ja ympärilläsi on.. rottia..

"einomattileinomatti"