MMM... mustikkasmoothie maistuu jääkylmänä, hileisenä, makeuttamattomana.. puol litraa. Paino on pysynyt siinä 63,5 kilossa, no varsinkin nyt kun tuota smooothia on vedetty, teetä on vedetty ja korppua. Joku ihme jumiminen jota ei ollut viimeksi havaittavaissa. Silloin kun paino laski helposti 62,5 kiloon. Oon kilon jäljessä tai sanoisinko se kilo on tullut takaisin. Eli periaattteessa kaksi kiloa jäljessä aikatulusta.

Kohta alkaa kuntoilu, sitten alkaa maalaus, sitten ruuan hankinta viikonloppua varten. Viimeiset puunaukset, siistimiset. Onneks tiskaus ja imurointi on jo hoidettu. Lakanoiden vaihto jeahh. Sitten soitan ja varmistan tuleeko hän. Jos hän ei soita ekaksi. Loppu on jonkun suuremman käsissä. Katsotaan että säikähtääkö jo heti alussa? Haluuko lähtee kotiin vai uskaltaako tulla meitsille? Uskaltaako koska ehdotella erroottista yhteiskylpyä heehee? Pervokkimaista exoottista päähierontaa? No juu katellaan kuin käy. Ei sovi odottaa liikoja vaikka kuvat on vaihdettu ja tehty alustava syväluotaus toistemme persoonista ynnä muuta tutkimustyötä.

Yhteinen kemia se kemia.. kemia on ehdoton..jos yhteen käy tie..minne se vie? No minne lie? äähh ei puhkea runosuoni kukkimaan.. joku pelko sitä käy tukkimaan.. Ei käy ei. Ei oikein lähde runo luistaa tänään. Mutta tämä ei ole runoploki. J:llä piti olla runoploki auki maanantaina. Ei oo kuulunut siitä mitään?

"puunausmatti"