Mamma Miia.Lähtö Pohjois-Italiaan ..ehdotettu 27.04. Seuraavana päivänä kun putkiremppa on aloitettu. Saas nähdä mutta aika pian jepulis. Mysteerinaisesta ei ole vielä tietoa. Onko tulossa viikonloppuna vai ei? Pitäs irrottaa keittiötasot ja mitä nyt sieltä keittiöstä pitikään irrottaa? Laittaa muovit, laittaa kamoja suojaan ja tyhjentää loput kamat joita en voi jättää sinne luukkuun. Jos vaikka pitkäkyntisii pääsee liikkuu? 

Joo ottaa tärkeet kamat.. Thouss precious thinghss.. telkkari, dvd-soitin, läppäri, maalaukset. Ottaakko läppäri mukaan jotta voi päivittää  matkalla? Niin no majapaikan etsinnässäkin varmaan aika jees se olis olla mukana.

AAhh autolautalla Gdynia/Gdansk Puola. Tsekki, Itävalta, Pohjois-Italia.. nuin se kai reitti menee. Ellei siellä Kroatiassakin käydä.Helkkari varmaan pitää ottaa paaljon valokuvia ja luppoaikana kirjoittaa variksia. Kyllä sitä luppoaikaakin löytyy. Luulisin. Ja sitten pitää maistella eri maiden ruoka-ja juoma-erikoisuuksia. KYLLÄ!.. se on missio ja sitten vaikka valokuvata ruuat ja laittaa plokiin. Missä maassa oli luumuviina slipovitss hahaha slivovitsia???

Paino oli 61,9 kiloo aamulla. Nyt söin aamiaiseksi palan kuivaa leipää ja teetä. Laitetaan diuteetit toimimaan jeeeeaaahaahhhhhh.. aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

Lisäys.. Huomenna fst:ltä tulee taas Tanskalainen maajussi joka on teurastanut vuohen ja tekee makkaraa perinteiseen tapaan..hmm interesting..siitä ottamaan mallia

"kuivaleipä(parasta ennen..ei enää niin hyvää leipää)matti"