AAhh kotikalja olvin hyvää on.. se antaa hyvän mielen ja vie kielen. Se kuin nestemäistä mämmiä on.. makeahkoa ja maltaista..en tiedä toista tän kaltaista.. prosentit puuttuu mut siitä ei tartte suuttuu.. Joohh tänään oli putkirempan ensikatselmus. Tekevät rempan pitemmän kaavan kautta. Joudun evakkoon ajalle 26.4-10.8.. eli perkeleen pitkään. Noh tartttee paljon aktiviteettia ja ehkä matkailua että sietää tämän pitkän ajan olla pois. Sitten kun tulee loppukesällä.. hmm neljännesvuosisadan synttärit niin ne voi viettää taas uusitussa lukaalissa. Tartteeko joku ammetta? Siitä mun pitää luopua vaikken TAHO.

Joku halus mun mielipiteitä Suomileffasta? Noo ainoita leffoja mitä voisin sanoa edes jollain lailla hyviksi Suomileffoiksi..ilman sitä teatterinäyttelemistä voisivat olla veturimiehet heiluttaa, zombie ja kummitusjuna ja ehkä häjyt.. tietysti Kummelin kultakuume on ihan must see osastoa.. kuten joku sanoisis ja niin kyllä minäkin. Kummelin tyypit ovat parasta mitä Suomesta löytyy.. loiko 90-luvun lama kummelit? Näin jotkut sanoo. Kansa tartti viihdettä ja sitä löyty Tampereen suunalta. Muuten en vois sanoa yhtäkään Suomileffaa joka olisi vaikuttanut niin että oli jäänyt mieleen. Mitä taas sarjoihin tulee mieleen ovat jääneet semmonen sarja kuin Kasvu sekä Autovaras.

Joo porkkanaa on ja ne on nahistumassa. Jälleen sama ongelma. Mitä tekee? Porkkanamehua,porkkanakakkua,porkkanasämpylöitä. Sosekeittoo en tee..been there done that. Myös sipulia on aika pirusti. Jospa tekis kaakkua kun on hiivaa ja jauhoja..heiii.. ja kaakaota..hmm kaakaokaakku ja porkkanakaakku. Peräti kaksi kaakkua? Ai niin käytetäänkö kaakkuihin hiivaa vai aina leivinjauhoo ja ruokasoodaa?

porkkanakaakun slaissi..

”Kaakkumatti”