Joohh..sunnuntai tylsä ontto sunnuntai. Ei haittaa vaikka aurinko ei paista. Oli jo liian kuumaa ja kotojärven vesi sopivan lämmintä. Talviturkki tuli heitettyy poies. tartti taas vähän potkuja tai vetämistä että tuli molskahdettuu sinne järveen. Ukkoskuuro ja raedase yllätti ja aika kylmää oli sen vuoksi.  Pisti vähän karvat pystyyn.Mut oli siinäkin taas oma tunnelmansa. Tärinöidä sadesuojassa ja kuunnella kesäistä ukkoskuuroo.

Joo ehkä vois rajottaa tuota ryyppäämistä. Toivottavasti passini on jossain tallessa? Repussa? Missä reppu? Paita? Omatunto? Rahat? No lompakko oli kyllä ja bussikortti.Hävettää tuo hirveä humalatila. Anttilassakin nukuin vaan ja helkkari mitä menoo. Nyt on mun vuoro hävetä käytöstä. Ei täsä menossa ole järkeä. Nou happyy.

Valkosta tupaa ovat tuossa purkaneet. Mielenkiinnolla seurailen. Vähän on lihapullia syöty ja shrekkii kateltu telkusta. Hikee pukkaa vieläkin.. jalat eivät toimi. Perus hirveä krapula.

Darya laittanut taas mailii. Yritän saada siitä jotain selvää. Jossain vaiheessa siirrytään Englannin kieleen.Mutta toimii tää näinkin. Miten kuten toimii.Tänään en kyllä pysty vastaamaan hänelle. kun nämä aivot ei toimi.

"Aivotonmatti"