Lauantaaaki taas. Eilen kattelin pet semataryn.. legendaa. Tänään kävin lenkillä sekä hankkimassa uudet farkut, uuden kännyn,  ja Terry Giliamin Tidelandin, jos jaksais vaikka tänään kattoo. Tulee niin tylsää ohjelmaa. Gilliamin leffat kun ovat aika häröjä. Ja tähtiä saanut arvosteluissa. Mitäs tykkäätte Gilliamin lehvoista?

Tein muuten myös syntiä. Syntiä vatsalleni.. söin hesburgerissa kaksi juustohampurilaista ja ranskikset Voi olla myös että tulen tekemään tänään syntiä myös maksalleni. Menen baariin. On niin tylssäää. Puutarhahommat hoidettu..no taas vähän eteenpäin. Persiljaa,lamopinaattia ja retiisejä laitettu. Uusi kasvualusta. Meikäläisellehän se homma pääasiassa meni. Ei niitä vaan heitetä multaan ne kylvetään. No saa nähdä mitä tää puutarhatonttu osaa. Itääkö maassa? Kannattaako harkita tulevaisuuden mökille isoo hyötykasvitarhaa vai ostanko lähitorilta? köhh eipä mennä asioiden edelle. Ei sitä koskaan tiedä mistä päin sitä itsensä löytää tähän aikaan klo 15.45 vuonna 2011. Mutta juu..tarttis lisää kasvualustaa. Vielä osa retiisejä tavallista pinaattia, yrttiselleriä ja ne silpoydinherneet. Mihinkäs ne pannaaan??? Jos en nähnyt harhoja niin pari pientä valkosipulin vihuriaista puskee mullan läpi. Kyse on vain millistä parista.

Daryalle kirjoitin ja katellaan tätä tapaamishommaa. Ei mitään varmaa ja tuskin mihinkään Kämppiin ainakaan majoituta. Köyhiä ollaan..ainakin mää ja hää sen tietää. Taitaa olla varakkaampi hän. Et ei ainakaan rahan perässä oo.

Ookei lisäksi maalausuutisia. Gessosin vanhan pohjan. Pitää tarkkaan miettiä noita materiaaleja koska haluan että taiteellinen perintöni säilyy satoja vuosia. Oikeat aineet ja pohjat. Tai sitte pitää alkaa tehdä freskotyylillä. Kestävä tapa maalata. Tarttis vaa betonipintaa. Seinämaalaukset eivät taida olla nykyaikana kovin pop? Kun minä olin nuori..silloin käytettiin sprayta ja se oli laitonta.

"Multavarvasmatti"