Huomennako se jo alkaaa??? TUsshhkaaa!!! Tuskaa ainakin eräälle ellei ole asunnostaan poissa. Mä taidan jättää menemättä. Onhan siellä aikoinaan käyty. Eikä sinne yksin viitti mennä. Eikä sieltä ketään löydy. Joskus oli mukavaa sielläkin ja niitä tuttuja mutta tuskinpa nykyään. Times change times strange. Eikä edes huvita ryypiskely koska siihenkin se sitten menisi. Rahaa on tuhlattu jo ihan tarpeeksi siihen turhuuteen. Hulluuteen... ja taitaa muutes olla baarit täynnä tuota tummaa karvasta kansaa. Hiddooo..tarttee tehdä lisää rahhoo ja kasvattaa mahhoo.

Tänään ei oikeastaan ollut mitää kummempaa. Tämän pitäisi olla lähinnä masennsuploki. Tänään telkusta freddyn painajaiset..gaarrbittchh garbaggee. On se synti ja häpeä. Jeahh ja yritystä potenssiin kolme katotaan käykö koukkuun..haukii tuu mun luooo.. missä heiluu kesäheila? Missä helteet??+ hahaaa kuulemma tulossa..Olisipa kylmäkellari..tai matkalippu pohjoisnavalle jos sielläkään enää jäätä on? Tää on valitusploki..

Jep tänään siis oli tavallista tylsää elämänmenoa pikkuasioiden parissa puuhastelua ja stressailua yhdestä sun toisesta asiasta. Kuka tätä jaksaa? En minä. Onneksi elämä on rajallinen. Kaikkeenhan kyllästyy...thänkk gaad ja niin poispäin.

Tattoo-pläjäys juutuubelista http://www.youtube.com/watch?v=jUwmbr8v6zg&playnext_from=TL&videos=8QP7vurolU0

"henkineTUSKAmatti"