Hoplaa. Kotiuduin nyt vaihteeksi viihteeksi ökyrivariin. Luukussani ei netti toimi ei sitten ollenkaan yhteyksiä. NO chance. Purkutöitä tehty ja kamaa viety kaatikselle. Kyllä tästä jotain irtoaa. Hikeä ja rahaa. Eilen hikoilin vaatteeni litimäriksi kolmeen kertaan. Huono tuuletus, liian kuuma vai trooppinen kosteus? Mutta harvoin oon noin paljon hikoillut. Ei nyt niin kuuma olisi pitänyt olla.Ihan kuin olisin tullut uimasta. Ja sen jälkeen suihku teki gutaa. Ou yeeessszzz...

Captain spauldingia on kateltu ja vincet pricee. Pakko tehdä kohtauksia niistä leffoista. Its marvelous ja hyvä olisi vähän Englantia harjoitella. Roolikamojakin löytyy. Mutta kuvaajaa tarttee.KUis editointi J? Ja puuttuvat kohtaukset?

Nyt on sitten herneitäkin ja valkosipuliakin. Valkosipulit tosin aika pieniä mitä oon ottanut mutta vielä voi tulla yllätyksiä. Varret ovat kaatuneet ja muuttuneet kuivan keltaisiksi. Vaaleanruskeiksi. Eli aika ottaa valkosipulit maasta. Eikös se niin mennyt? Noh täytyy kattoo vielä netistä. Viimeinen harvest? Tänään pinaatti souppii ja niin edelleen. Täytyy käyttää kasvimaan tuotoksia nyt kun niitä on ja vaivaakin nähty.

Save the last peas for me. Tosin noi kai voi muhentaa kaikki kuorineen.Vähän toisenlainen hernekeitto? Kyllä toimii kunhan herneissä ei oo vikaa. Tuli ilmoitus 30v synttäreistä 2.10 mutta ei ollut nimeä numerolla. KUka?

Ja tähän päättyvät tämän päivän tiedoitukset varajoutonotkosta. Ei tämä ole the real one. Mikäköhänn on luukun arvo nyt? Ahdistaa... Nyt äkkiä kasvimaalle.

"ahdistusmatti"