Hohhoijjaaa..lauantaipäivitys. Sama olo kuin eilen. Kupolissa tuulee. Olis tehny mieli lähtee maaseudulle vihreään torppaan mutta voi jumavit tätä ihme puutunutta oloa. Eii jaksa. Ei jaksa. En mä nyt niin paljoo eilen juonut vai joinko? Kyllä kai kun en muista miten pääsin kotiin. Booring tuleekohan telkusta mitää järkevää?+ Netti imuttaa leffoja eilen katsoin Leslie Nielsen Wrongfully accused. Älytöntä mutta silti niin hubaa. Se tyyppi osaa. Bronkkaa oon imuttanut netistä kanssa. Stonekiller 70-luvun poliisilehva..toivottavasti näkyy. MachineGun Kelly oli surkea. Ehkäpä Gangwar samalta vuodelta on parempi? 1958. Oldies goldies. Basket casekin on tulossa ja yes virginia there is a santa claus. Kunnon joulubronkka ens jouluksi. Harmi että se The Pit leffa jäi jumittaa 95,5 prosenttiin. Vetuttaa niin kovin. Sillä lehvaölla olisi ollu merkitystä. No ehkä se tuleekin jossain vaiheessa.

Tänään otan aruhallisesti olutta iltaan asti. Ehkäs aunon, teen jayuhelihapihvit ehkä lohkoperunoita. Whoaaahh..muuta ei oikein jaksa tehdä.

Ai niin.. tässä linkki Kauppalehden artikkeliin jossa mainitaan kirjailija.  http://www.kauppalehti.fi/5/i/yritykset/yritysuutiset/index.jsp?oid=2010/05/33209

Kirjailija ei haluu hirveesti julkisuutta mutta sen yhden artikkelin ansiosta homma on edennyt nykyiseen pisteeseen.- Elikä jonkun verran julkisuutta tarvitaan että yhteistyökumppaneita löydetään. No nyt omat projektit käyntiin tai se yksi jota vois joku rahoittaakin. Selkeä selonteko, suunnitelmat paperille ja sitte J saat miettiä uskotko siihen vai et?

Mutta teen sen. Olisin jo tänään aloittanut mutta tämä pirun väsymys,alkoholi krapula? pilaa nähtävästi tämän päivän. Toinen keino vetää ittensä kunnon känniin mutta ei  ei ei ei.. Ehkä jaksankin aloittaa suunnitelman laatimisen paperille. Ideani on mielestäni ihan hyvä. Sellasta en ole löytänyt netistä. Ei mitään mainintoja juuri tällaiseen kapistukseen. Onhan noita muita muttei ei juuri tällaisia näytä olevan. Siinä se idea onkin.

Lopuksi.. Lidl on cool.. liiteroin olut "finkbräu" melkein jumalallista..ainakin jääkylmänä. Namsk ja kulaus..

"Liliidelinmatti"