Tämä ei ollut turha päivä. Tämä oli työpäivä ja huomenna jatkuu ja maanantaina jatkuu. Tästä otan hyvät rahat. Kotiuduin tai rivaritauduin öö vasta äsken. Vasikanpaistii läähh colaa namm. Ei olutta iihhnjet. Dumlee donitsii ja saunaa. Netistä tulee leffoja ja kunhan saan koottuu ne levylle  vien ne kottiin ja katson uutta vanhaa bronkkaa sekä klovnikauhua. Etin nääs nääss klovnikauhuleffoja nyt.

Fear of clowns?? Clownhouse? It.. sen tunnen oliks sitten funhouse? ja masters of horrorissa oli joku episodi nimeltään "everybody scream for ice cream" kuullostaa hyvältä. Palaudun kauhu ja goottijuurilleni myös taiteessa, henkisesti ja tyylillisesti sillä tyylillä oli kuitenkin enempi vientiä kuin nyt. Enää vain kasvojenkohotus ja silmäluomileikkaus niin meitsi on back my twenties. Niin ja hiustenvärjäys ja uudet tatskat..

Oon melko onnelllinen-hymiö. Jeahh... siltikin jotain puuttuu ja paljon puuttuu.Ensi viikolla on pakko löytyyy aikaa itselle. Omille jutuille.. nyt niitä aikoja löytyy vain pieninä erinä silloin tällöin ja toisinaan. Työssä aika kuluu ja elämä. Parta harmaaantuu ja askel lyhenee. Ei ole tehnyt mieli olutta vaikka Manskulla pubin ikkunankarmeja maalatessani kuului huohh kapakkaelämänmeno. Siltikään ei oikeesti tehnyt mieli olutta. Eikä oikeesti se kapakkaelämänmenokaan juuri nyt. Teki mieli vaan colaa, saunaa ja donitsii. Ketut linjoista.

"työmiesmatti"