Nyt on Naan-leipä kehittymässä vesihauteessa, liinan alla. Seuraavaksi munakoisoo itkettää ja tekemään Intialaista ruokaa. Mitä se lie? mutta aineita löytyy rutkasti ja spaissii. Nyt vaan reseptii ettii. Mum mums mum mumbaiiii..sörsselit soseeseen

Matti meet NON-meat cuisine..jep lihaton on kyseessä. KYllä mussa on miestä. Korjaus eiliseen repsahdukseen keiton ja venäläisen metukan vai heitukan takia?? Pötkö houkutteli ja oli sentään matkannu Kareliasta asti jääkaappiin.

Yeah! Pitkä lenkki..känny korjaukseen..heräteostos..kauppaan ja bussilla kotiin kun en jaksanut tarvikkeita kantaa. Too much. Isoo satsi. Jalat olisivat kantaneet mutta kädet hipoivat maata ja selkärankani oli ruodoton eiku muodoton..kaarella. öhöhöhöhöh ja se heräteostos..niin..herätyskello..vanhanmallinen. Toosi klassinen mutta keskellä 50-luvun jenkkiauton kuva KUUBASSA.. liekö kello siellä tehtykin?? Näpsäkkä koriste-esine hyllylle. Feikkififtarii ja vintagee..silti. En tiedä uskallanko laittaa herättää. Saattaa olla aika karmee ääni kuten arvata saattaa. Kilikiliki..huhh. Ehkä sellasille aamu-unisille aamuvuorolaisille tarkoitettu herätyskello..hittooko se mikään hymyn aihe on.. No tarvitsin kellon kuitenkin vaikka vain tunnit merkitty. Noohh it was cheap but style. Take me it say and I will..??????

Jeah..papuja huuhtelee..linssii myös. Kasviksii..mausteseoksii....saa nähdä tuleeko lisukkeeksi riisiä???Maybe too much. Juomaksi vissyy tai perinnekaljaa..jota juon nytkin. Hyvä korvike oluelle sekä kolalle. Not so sweet not so.. päähän käyvä. Not at all.

Muka lauantai..TYÖPÄIVÄ tämä.. ja tauko on kohta ohi. Ehtii ettii reseptin ennen naanin nousemista täysiin mittoihin. Illalla sitten ompelee harjoitus..öhh ompelusta? Freeeaaaakkkkkkkkkkk..tuoliin huppu..

 

Jatkopäivitystä..kriittisen naan -leivän epäonnistumisen vuoksi.. mutta onnistuneen intialaisruuan vuoksi myöskin....ja oli se leipäkin "ihan syötävä"

Intialaissörsseli a la Matti

Baked red beans purkki..purkista tällä kertaa

Luomulinssii..punasta.. 1,5 dl huuhtele pistä kuumaan veteen muhimaan..

Paistettua(kuullotettua )sipulia ..yks isoo

Puolikas pussi pakasteherneitä

1 munakoiso..pienehkö..pese, siivuta, itketä suolalla, paahda uunissa vajaat 200 asetta 20 minsaa.. NOIN ja sitten paloiksi

Mustapippuria ..jonkin verran

Kardemummaa (hyppysellinen)

Green curry paste 1 rkl

Kurkumaa reippaasti

curryjauhetta jonkin verran

5 reipasta valkosipulikynttä

Caynnepippurii..hitusen

1 Kanaliemikuutio

Nuo kaikki samaan kattilaan muhimaan

Lisuke naanleipä ja maustamaton jugurtti.. perkules siinäkö se oli? Ei tomaattia.. onnex unohdin kiireessä ..ei riisiä? ei tarttennu.. oli niin kiire että huhhuhh too much..mut hyvää oli.. perunakin unohtu..onnex. Oli hyvää tollasenaan. Et ainakaan tomaattia ei pidä lisätä..lihaa voi jos tahtoo..kanaa lammasta.. bäää mixi söit minut? bääää

 

 

 

"switched on indian matti"