Herätys selvään päivään. Jänniä unia taas..heräily parin tunnin välein. Tulehduskipulääkettä hammasvaivaan ja yksi pirkkaolut aina kun heräs. Lopputulos..selkeä..virkeä päivä. Vähän vielä freewaykolaa niin jeeeaaahhh. illalla teen omppupiirakkaa kun omput menivätkin toiseen plääniin viikinkisiman sijasta. No viikinki sima pörisee wc lattialla..anteex kylpyhuoneen jos sattuu poksumaan. Mutta ei pitäs. Ilmastointitarkastaat kävivät eilen. Unohdin koko jutun siinä vaan pirkkaolut kädessä kalsongeilla..tujussaalkoholihöyryissä kun nää ryntää sisään. Nou hätä kuitenkaan. Housut jalkaan..

 

Mailit kirjoiteltu..eilen ääkk mutta ihan kunnon maili siitä tuli. Nou mokailua.., viuh.

Jassooo paljon kysymyksiä..joten vastauksia..

J.. pyydä talviturkki lainaksi lähimmältä karhulta..,mene siis metsään ja neuvottele. Älä tapa karhua.

Älä lähde ulkomaille tai jos lähdet lähde pysyvästi..paluu koleaan pohjolaan sucks I Think. Osta chiliä ja tee bosnianpataa. Jos myyt omaisuutesi saat vain hetken kiksin..ulkomailla ja takas tullessa joudut vaihtaa yksiöön...vuokralle.

Matin polle on makkarassa.. tulevaisuudessa juhtana..only in joutonotko.

Matti tykkää vanhemmista leffoista..kyllä. Rososuuss jeeaahhh. Katsoin Jälleen kadun haukat..Sylttyy ja Rutigeria..tunnelma hyvä.. I like.. bring in back memories.. http://www.imdb.com/title/tt0082817/

BJ.. no virtuaaliperhe nooo. Kaikki tapahtuu netissä. Kaikki on vaan nettii..virtuaalii.. mä arvostan reaalii. REAALIII..

Bj.. no onhan Duke jotain mut ei mitään yhteistä. Bronkka is the man. Voi samaistua..jotenkin.

No talvi siis tulee ja turkit päälle.. ei mitään voi. Chilit eivät ehdi kasvaa mut talvikurpitsat halloweeniksi?ehkä. Maa-artisokat? Perunat? Kohta on sadonkorjuu. .Muut kasvatukset meni kuralle. Bääd summerr very bääd. Lyhyt..nopea.. huokaus. SE meni hetkessä. Ei seurasaarta..blaahh..ei kahiluodon kartanoa..blaahh.Pikku pöräys Hamburgerissa.. thäts all summer 2011..

 

Tahdon uimaan.. biitsille.....

"RealMCMatti"