Jälleen huonosti nukuttu yö. Herääminen kauheaan yskänpuuskaan. Toodella väsynyt olo. En nukkunut kuitenkaan pitkään vaan pakotin itseni ylös.

 

Eilen maalasin ihan himona vai simona? Paljon kuitenkin . Oon tyytyväinen. Pian on kokoelma kasassa ja sitte valokuvat niistä ja kansioon. Sitte näytille taulukauppiaalle. Periaatteessa muuta asiaa ei tässä kuussa pitäisi kantabaariin ollakaan. No en mä tiedä.. menen jos menen.. juon jos juon. Mutta rajoitus on kaiken A ja Oo. Turha taistella sitä vastaan. Kieltäymys rumaa mutta sivistynyt kohtuullinen oluttelu jees. Eikös näin ole?

Eilen tein hampurilaisia. Med cheddar ja niillä oikeilla hampurilaissämpylöillä. Harvemmin niitä tulee käytettyy. Kun ovat hajoavaa sorttii. Käytän yleensä sitkeäkuorisia normisämpylöitä..mutta hyvää ja perinteisempää tuli näin. Ei niinkään parempaa mutta ihan ookoo. Ihan kuin olis ollu Hesessä for examplee.

Banaaneja puuttuu mutta kauramaitoo on. Siispä pakastemansikka-punaherukka kaurajuomasmoothii? Oisko hyvä? Vaiko pelkkä pakastemansikka? Jouluna tein punaherukka-mustaherukkamehu jäädykkeen. Jäädyke taitaakin olla meikäläisen joulutraditio nykyään.

 

Pitäis lähtee ulos käppäilee.

 

"matti..sou tired"