Huhhei..siinä taas meni aikaa hukkaan rellestäessä kuin viimeistä päivää. Hienoja kauhukellareita tuli katottuu ja hyvä päätös oli Kubrickin Hohto. Siinä oli hohtoa. Ja Nicholson tietty..hyvää leffaa..

En saanut tatskaa taiteellisten erimielisyyksien vuoksi. No mun iho mun kuva ja asiakas päättää loppukädessä. Tietty. Ei sitä mitä tahansa voi laiittaa ja hyväksyä iholleen. Kyllähän tatuoijan se pitäisi ymmärtää. Taidetta voi tehdä toisille pinnoille mutta jokin niin esteettinen ja henkilökohtainen juttu kuin tatuointi on..sen täytyy olla ASIAKKAALLE mieleinen.

Oli kuuma aurinkoinen päivä kun ulkoilin ja tulin tänne päivittämään plokia. Ja pelailee ja laittaa uusia hakuja vaan. Vaihdoin Unibettiin..saa nähdä kuinka käy.

Aahh.. Kesäfiilis..colaa ja ruuaksi todennäköisesti kanaa. Paino 64,1 kiloo..alaspäin mennään. Vatsa on kyllä tyhjä. Ei kai se paino enää tästä tipu. Outokumpu on jälleen kadonnut. Eli hyvä juttu

Arki alkaa huomenna ja projektit päälle vaan. Kunnonkohotus ohjelma. Nyt.. nyt pitää ottaa itseäni niskasta kiinni. ja alkaa tehdä rahaa..hahaa..miten?

"qweilo-matti"