Olihan taas..viikonloppu. Joka venyi ja asioita meni pieleen. Mutta niille en voinut mitään. Olin sitten selvä tai kännissä.Mutta oli myöös mielenkiintoista. Höpöheinänaurua? Höpöohrapirtelönaurua paremminkin.. Kyllä vain. Joku poltteli tänään kun rapussa tuoksui ja ihmettelin mikä täällä haisoo?? Höpöheinää. Alkoholi is the drug ja se vaikutti. NYt tyhjä olo.

Joku naapuri flippas ja tuli uhkaillee.. passiivisesti. Kamerunissa Tsadilaiset tappo 300 norsuu luonnonpuiston 400 sta. Mä sain siitä raivokohtauksen. ja sitte ku  joku tuli mun kotii uhkailee niin passiivisesti kuuntelin ja joo joo. Mitä ihmettä? Talossa remuaa ja lemuaa ja mä asun rauhassa enkä edes usein pidä illanviettoja..siis päivänviettoja mutta sekin on jollekin tiukkiselle liikaa.

Perjantai yöllä tein Meatbalseja..tai oikeastaan Nightbalseja ja kuuntelin Ozzyy pitkästä aikaa.

Lauantaina kaljaa pirkkaolutta..sunnuntaina naapurin teinityttöystävä chillaili. Pet sematery katottiin. Kulttikauhua ja pirkkaolutta..byöörrggghh.. Perjantaina Baarin dominatrix kieli kurkussani? LÄhden mukaan en lähde lähden en lähde. Hey J se nainen omi..hahahah

No joo Jaana ei vastaa. Viimeks minna ei vastaa. Eikö naiset tiedä mitä haluavat? Aina pitää olla plän B. ja vielä c ja deekin.

"nofunmatti"