Näin keskiviikko? aamuna maistuu jääkylmä spanish cava..kun ei oo siiderii. pari nelos olvii hrrrr..keskari ON parempaa. Mutta tuo kuohis..kuten marilyn monroe? sanoi.. kuohuviinin kuplat käy päähän. Joohh AAmupornot katottu..yöllä syöty ja nähtävästi oikeasti tehty ruokaa ja kuunneltu hits of 60s. Perinteistä..

 

Enne kotiin lähtöö kaupassa ostin varmaan mestan tyhjäx.. nälkä? yes. No söin jotain mitämulle lapsena tarjottiin risottona.. jauheliha-riisi-vihannes-möshöö wit hspices. Bruuverissa kävin vielä kun odotin bussii..sanoin että jotain mitä voi juoda bussia odotellessa..eh minituoppi? noooooo.. eli perustuoppi..6,50!!???? no bussi meni jas sitten seuraavaan..kotiin ja  ALL BY MYSELF.. ja ruuanlaittoo..olvi ja musaa,,ja soitteluu kaikille..taai jotain,,

Vihreä tee on terveellistä..EN unohda. NOkkonen..HYVÄ..mutta ei ole tullut pahemmin kokeiltua..köyhän miehen pinaatti?  kettu mikään hyvä ei ole koskaan köyhän..pöh jos kaikki ruuat ja tommoset olis köyhän.. ruoka on ruokaa.

Navetan vierestä kerätty nokkonen.. NItraattii vai nitriittii..liikaa lannoitusta niin RYÖPPÄÄ.. Ryöppään yleensä kasvattamani lamopinaatinkin..lannoituksen vuoksi.

Huomenna uusi tsemppausyritys..tää menee tasotteluun..

"cava-matti"