Kömmin rivariin istuttamaan jo kaksi viikkoa myöhässä olevat siemenet. Ainakin mun mielestä olis jo pitänyt istuttaa. No sokeriherneethän olivat jo esikasvatuksessa ja nyt maassa. Pinaatit..lamopinaatit, vähän tilliä ja testimielessä ruohosipulia. Pikkuboxeissa.Ei tiedä paikkaa minne istuttaa. Ei oo tarpeeksi niitä pikkuboxejakaan. Pitääkö raivata lisää tilaa pihalla?. Jotain täytyy keksii. Tilli ja ruohosipuli on tärkeää. Niitä saisi olla runsaasti kun siemeniäkin on runsaasti. Kuinkakohan nopeasti kasvavat? Ei voi muistaa kauanko viimeksi kesti. Jep pari tuntia puutarhassa ja tuhosin murkkupesän joka oli siirtynyt toiseen kasvatuslaatikkoon. Kuumaa mietoa toluvettä ja rutkasti kuumaa vettä perään. Saa nähdä toimiiko. Murkut pitää kosteasta? muttei märästä..pitää ottaaa selville.

 

Toivottavasti tulee hyvät restaurointikelit. Vähän tuo kuumus alko ahdistaa. Jep viikonloppu sujui hyvin. Ekaksi Tikkurilassa tikkuraitin tapahtumisia tsekkaillessa baarista käsin ja sitten yöllä korven uimalampeen polskimaan..tai iltako se oli? Lauantai sujui hyyvin rauhallisesti korvessa. Oli oikeita jättipihvejä-. Meatslice oli hjyyzzz. ja kallis.Harmi että marinaadi siinä oli jo. Joten polonen piti pestä ja yrittää tehdä oma. mut liian vähän aikaa marinoitua. Ookoo lihaa oli ja omaakin makua saatiin mielestäni. Sunnuntaina pakkasin kapsäkkini ja lähdin kotia kohti. Pakko oli ottaa ne ketun tasottavat ennen sitä.

 

Haaa..nyt maistuu jääkylmä coca-cola. Oispa lampi.. tekisi mieli mennä polskimaan. Täytyy ottaa takaisin vuodet/kesät joina en polskinut oikeastaan ollenkaan. I wonder why? Hmmmmm

"molskis-matti"