Neljä.. 4vuotta Joutonotkoa. Hohhoii..mitä tuohon sanoa? Mitkä asiat ovat edistyneet neljän vuoden aikana? Joutonotkossa jutut samanlaiset. Joutonotko vielä hankkimatta. Niin.. ilon vai surunpäivä tänään? No syntymäpäivä Joutonotkolla kuiteski.

Tänään kävin haastiksessa ja ihan hyvältä vaikutti. Kävi vielä semmonen juttu, että huomenna haastattelu jatkuu eli koekeittiössä pääsee näyttää vähäsen perusosaamistaan. Pääsen näyttämään vähän keittiötyöskentelytaitoa. Jonkun verran muitakin on paikalla. Jotain siellä tehdään pienessä ryhmässä. Jotain ruokaa. Arvioidaan soveltuvuus keittiöön noin yleensäkin ja tiimityöskentelytaitoa. Hyvä juttu että tämä mahdollisuus tuli, sillä hain sinne hakuajan ulkopuolella. Vähällä oli, että haastattelija olisi joutunut tekemään päätöksen pelkästään haastattelun perustella. Se ei olisi ollut hyvä juttu. Eli erittäin hyvä mahdollisuus tuo koekeittiönäyttö. Saa nyt sitten nähdä kuinka hyvä oon..eli pääsisikö lyhyemmällä opiskelulla tai koenäytöillä läpi. Ei kuitenkaan huvittaisi 1,5-2 vuotta viettää koulussa. Varsinkin kun jo paljon kokkaamisesta tiedän.

Huomenna siis neljäksi sinne uudestaan.. kera essun. Muut tarpeet on paikan päällä. Ehkä on mahdollisuus loistaa. Voi näet olla, että oon asiaan perehtyneempi/osaavampi näiden vajaan 15 vuoden aikana kuin muut opiskelijoiksi hakevat. Kunhan en mene lukkoon,ens stressaa..otan iisisti ja oon kuin muita ei oliskaan, paitsi silloin jos tosiaan tehdään ryhmässä jotain..tietty.

Juuhh..mitäpäs sitten tänään? Colaa ja karkkii..pitäähän sitä jotain paheita olla.. kun ei edes olut maistu eikä huvita edes..ei huvita.. ei ei..

"olutonmatti"